Gå til innhold

BK: 2 bilder fra København.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bilde 1, den "bøya" tar all oppmerksomhet, lyser opp som et juletre dessverre. Og så er det en helt vanlig vinkel av en helt vanlig fontene, så det blir litt kjedelig.

 

Bilde 2. Tar bildet i et skygge parti/side, hvor bilde blir ødelagt av de sol flekkene på husveggen. Relativt kjedelig bilde det også for min del.

Lenke til kommentar

Har selv vært i Køben alt for mange ganger, jeg synes du skulle tatt bildet så du ser gata som går nedover bedre, evt tatt bilde på andre siden av fontenen så du får kaféen og gata nedover der. Bilde 2 synes jeg du skulle fått med livet i gata, altså tatt bildet på høykant. En siste ting, dette ser ikke ut som Nyhavn, men hjertet av Strøget. Beklager for veldig sammensatt tekst, formateringen fungerer ikke :hm:

Endret av Natrich
Lenke til kommentar

Bilde 1:

Det ser ut som bildet ikke er i vater, i tillegg synes jeg det er rart med kuttingen av bassenget rundt fontena. Det røde plastrøret ødelegger. Er det noe spesiell grunn til at du har valgt og ha husene som bakgrunn, istedetfor å skyte nedover gata?

Lenke til kommentar

Er enig i at "røret" ødelegger endel.

Jeg er totalt nybegynner, så jeg bare skyter fra litt vinkler, og prøver å få med meg litt "artige" ting, så jeg har altfor mye å lære. :)

 

Ang hvorfor jeg brukte husene som bakgrunn og ikke gata, kan jeg nesten ikke svare for - ingen spesiell grunn, annet enn at det var ganske mange folk der, og det var der jeg stod som fikk best bilde av fontena, uten masse folk imellom meg og fontene.

 

"lampe"-bildet, jeg har ett til, men det ble jeg ikke fornøyd med. Er til dels enig med solflekkene, så er fint dere poengterer slike ting, så jeg har noe å tenke igjennom senere når jeg skyter. :)

 

Og ja, det er vel hjertet av Strøget, jeg er ikke kjent i Danmark.. Men visste jeg var i Nyhavn, og gikk oppover Strøget, så det stemmer nok på en prikk! :)

 

Her er det andre "lampe"-bildet.

post-67041-1269807568,5584_thumb.jpg

 

 

Sniker inn ett til, ifra Fields kjøpesenter litt utenfor Køben - Er vel helt på villspor her også? (Prøver å "etterligne" noen andre bilder jeg har sett forbi, type "abstrakt"? Mulig jeg er helt på bringebærtur. :) )

post-67041-1269807711,8189_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Mammuten: Liker måte du tar imot tilbakemeldingene på! :) På det 2. lampebildet så synes jeg du skulle stått nærmere veggen du skyter mot, da blir du mer med i bildet ;) Bilde fra Fields likte jeg godt! Det som traff meg best var den buen som går inn mot senter i bildet! Stå på! :new_woot:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...