Gå til innhold

[PS3][FIFA10] FIFA SuperCup XIV


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nok en gang ble det to thrillere av noen kamper mellom meg og Steen. Han scorer først i den første kampen. Jeg jager mål og går opp i en 2-1 ledelse før han scorer på slutten og holder på putte en til, men det blir 2-2. den andre kampen var ganske lik bare at jeg gikk opp til 3-1 i stedet.

Takk for kampene :)

 

Noen som skal spille B?

Endret av ΣΙΝΔΡΕ
Lenke til kommentar

Vant begge kampene mot Latias.

 

Siste vant eg 0-3, første husker eg ikke :p men regner med latias husker resultatet der :p

 

Andre kampen stod lenge på 0-0, men etter eg puttet første og Bosingwa fikk rødt, kom det fort to til.

 

Takker for kampene.

GG. Første vant du 1-0. ;)

Lenke til kommentar

Nok en gang ble det to thrillere av noen kamper mellom meg og Steen. Han scorer først i den første kampen. Jeg jager mål og går opp i en 2-1 ledelse før han scorer nesten på slutten og holder på å vinne, men det blir 2-2. den andre kampen var ganske lik bare at jeg gikk opp til 3-1 i stedet.

Takk for kampene :)

 

Noen som skal spille B?

Takk for kampene :) Jeg synes jeg stjeler et poeng i den første kampen. Du dominerer totalt i andre omgang, og burde ha avgjort kampen. Giggs blir med en tilfeldighet sendt alene gjennom. Jeg var ganske frustrert over at det var akkurat Giggs som ble sent gjennom. Han er ikke verdens raskeste lengre :p Han blir selvfølelig løpt opp, og tacklet bakfra. Men på en eller annen måte får han ballen med seg, og tar i samme bevegelse med seg ballen forbi både forsvareren og keeperen :!: Walisisk magi sier jeg bare :p Vet ikke om du merket det, men jeg holdt på å bomme på åpent mål fra 2 meter i den situasjonen! Jeg holdt inne L1 uten å tenke over det, og jeg lobbet dermed ballen opp i nettaket. Da skal jeg si at jeg skvatt :p

 

I den andre kampen syntes jeg at jeg hang bedre med. Jeg spilte bedre enn på lenge i en periode i første omgang, og var sikker på å score på et eller annet tidspunkt. Uheldigvis for meg scorer du først, og resten av kampen blir en kamp om å komme tilbake. Ikke noe å si på seieren. Du var alltid nærmere å øke enn jeg var å utligne. Det gikk som det måtte da du scoret ditt tredje helt på tampen. Som du sa var det som vanlig noen thrillere. Meget intensive kamper :)

Endret av steen_jadd
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...