Jump to content
Sign in to follow this  
Liteg0

PvP MMO/RPG uten stats eller levels?

Recommended Posts

Jeg lurer på om det eksisterer en PvP MMO/RPG som ikke har leveler eller gear. Trenger ikke noe PvE, bare ren balansert PvP der ingenting spiller noe in på performance annet enn din egene ferdigheter? I FPS sammenheng har vi spill som Unreal Tournament å Quake, spill der du logger på å bare spiller på lik linje med alle andre. Ingen grinding eller noe.

 

Jeg vil ikke ha noen fordeller med å spille dette spillet i ett år, kommer det in en ny person skal han ha like stor sjangse for å vinne som meg. Så ingnen rewards som booster characteren din på noen som helst måte.

 

Enkelt å greit: Ingen levler, ingen gear/stats, ren balansert PvP. Helst med mange forskjellige spille typer å massevis av maps. Trenger ikke nødvindigvis å være en MMO, men en RPG.

Share this post


Link to post

Savage 2 og darkfall er jo FPS RPG da, ikke helt d jeg ser etter. HON er mere strategy. Jeg ser etter en RPG spill ala WoW, WAR, AoC opplegg, bare 100% PvP basert uten levels å gear.

Share this post


Link to post

Har ikke spillt det, men høres ut som at Guildwars er noe lignende du leter etter. Det har levels, men bare 20 som går ganske raskt (tror jeg).

Share this post


Link to post

Er det noe gøyt da?

 

Jeg ser hvor du vil hen med det men litt av sjarmen med et pvp spill er jo å forbedre deg så mye som mulig.

 

Et spill hvor alle begynner med de samme tingene og bare kan forbedre sine egne skills tror jeg fort kan bli kjedelig i lengden.

Share this post


Link to post

Me tanke på hvordan FPS spill fungerer så tror jeg ikke d blir kjedelig. Der stilles alle på lik linje fra starten av, å man blir ikke lei. Folk spiller enda Counterstrike, å d spillet er over 10 år gammelt. Jeg vil ha d, men i RPG stil.

 

Jeg kjøpte Guild Wars PvP kit i dag, Man kan starte på lvl 20 med en gang man logger om man vil, men da kan man bare spille PvP, det passer for meg d. Spillet virker litt hemmende ettersom man ikke kan strafe mens man sloss, å karakteren din går automatisk etter fienden du angriper, så d eneste man gjør er å trykke på skillsa. Spillet er bare veldig uvant nå, jeg blir eid som faen :p, men jeg håper d kommer seg, leser litt opp på GW forum for å finne ut hvordan jeg blir bedre.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...