Gå til innhold

Hvilken er beste OS?


Hvilken OS er best?  

66 stemmer

  1. 1. Hvilken OS er best?



Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg sier android OS er tinge man har Veldig skjapt opprativ system som man har mange muligheter på. Android er også retta mot fremtiden og jeg tror Android blir bare bedre og bedre.

 

Iphone os er veldig bruker vennlig men har sine ulemper og hva som er bra med den

 

Fordeler for iphone:

+Brukervennlig

+Mange programmer

Ulemper:

-Ikke bytte batteri skjipt at folk so sliter med batteriet må sende den inn.

-Dyrt

- dårlig kamera

 

Litt artig iphone TEST

 

Windows Mobile Virker spennede med den nye htc hd 2 som er rett og slett helt RÅ! satt og trykka på den på jobben for og bli kjent med den.

Det er en annen Verden. Blir spennde og se windows kommer med senere.

 

Maemo 5 sliter med at den ikke støtter MMS da tenker jeg på N900, Ellers virker N900 som jeg testet ganske bra men jeg vil heller si Widnows eller Android.

 

Symbian OS Mange muligheter der også brukervennlig OS og solid system.

Jeg personlig syntes Symbian er litt kjedlig.

 

 

 

 

Android tror jeg er tingen.

Gleder meg til X10 :)

Endret av birdy113
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

iPhone OS og Android retter seg ikke mot de samme brukerene. Jeg er programmerer, har både Nexus One og 3Gs, og foretrekker Nexusen fordi jeg kan gjøre hva jeg vil med den.

 

En bruker som skal ha en artig telefon som han kan ringe, spille, surfe, navigere og sjekke mail med vil bli skuffet av Android og få sine behov perfekt dekket av en iPhone.

 

Vi mobilnerds er ikke representative, og det er ikke oss Apple lager iPhone for. Målgruppen driter i multitasking, mhz, åpen kildekode og apple-lock-in.

Endret av kvasbo
Lenke til kommentar

Hvilken Lefdal-butikk jobber du i?

 

 

En som godtar barnearbeid? :whistle:

 

Prøver å finne det ut slik at jeg kan ta kontakt med butikksjefen og fortelle dem at de har en ansatt som ikke burde jobbe med salg av mobiltelefoner. Holdningen overfor kundene er veldig nedlatende og kunnskapsnivået om produktene er tydeligvis helt på bånn.

 

I tillegg vil jeg anta at Lefdal som alle andre slike kjeder har en policy om at man ikke skal uttale seg på nettfora.

Lenke til kommentar

off topic.

Jeg ser virkligheten. Apple spiller på merke.

Jeg leser veldig mange tester følger med på markedet hva som kommer.

poolshot er sikkert bare en fanboy som tålte ikke fakta med Apple.

 

Vennligst hold on topic

Endret av birdy113
Lenke til kommentar

off topic.

Jeg ser virkligheten. Apple spiller på merke.

Jeg leser veldig mange tester følger med på markedet hva som kommer.

poolshot er sikkert bare en fanboy som tålte ikke fakta med Apple.

 

Vennligst hold on topic

 

Ja, fakta, du. Så her er litt mer fakta om iPhone og Apple.

 

- Apple har bygd et godt merkenavn. Folk stoler på selskapet, som får toppscore hvert år i undersøkelser om service og support. Selvfølgelig har merket betydning. Folk har generellt gode erfaringer med iPod, Mac, osv..., som føres over til iPhone. Det er en grunn til at Apple har den absolutt mest lojale kundebasen av alle teknoselskap.

 

- Apple fokuserer på design og brukeropplevelse. De prøver ikke å få iPhonen til å gjøre alt mulig, men vil at det iPhonen gjør skal være enkelt og bra. Nye funksjoner legges til med gjevne mellomrom. Apple har valgt å gjøre det slik, i stedet for å lempe inn absolutt alt av funskjoner, der kun halvparten fungerer slik det skal. Noen brukere vil ikke leve med disse begrensningene, og velger telefoner som kjøre alt, mens andre kunder er villige til å leve uten enkelte funksjoner så lenge telefonen er ryddig og oversiktelig.

 

- Apple har skapt et AppStore i løpet av kort tid som ingen andre kan måle seg med per dags dato. Jeg er av den oppfatning at Apple gjør det helt riktig ved å ha en lukket programvarebutikk, men syns de burde bruke sin posisjon til å kvalitetsjekke programmene, ikke drive med sensur og hemming av konkurrerende produkter, dvs. at alle Apps. som holder mål kvalitetsmessig, og følger loven, bør slippes til i AppStore. En helt åpen markedsplass ønsker jeg ikke, og er ikke alene om dette. Det viktigste er at telefonen virker og er trygg uansett hvilket program jeg laster ned, og AppStore gir meg dette.

 

En ting jeg tror de fleste er enige om er at takket være Apple, har smarttelefoner og multimediatelefoner gått i en retning som absolutt alle er tjent med. Nemlig fokus på brukeropplevelse og grensesnitt. Dette er noe alle produsenter har stor fokus på, og som kommer forbrukere til gode, uavhengig av hvilken plattform de bruker.

 

Det som er kvalmende at enkelte elementer som trådstarter skal ty til mobbing av iPhonebrukere i stedet for å komme med relevant argumentasjon. Det er bra at de fleste forbrukere, uavhengig av produkt de bruker i hverdagen, velger å se bort ifra slik hersketeknikk, noe som gjenspeiler seg her i denne tråden.

Endret av buitre
Lenke til kommentar

Det er jo et faktum at det finnes mange apple brukere som kjøper produktet kun pga. merket og ikke pga hva de egentlig får. For de kan få mye mer for samme prisen.

 

Nå sier heller ikke jeg at apples produkter er dårlige, jeg synes bare det er trist at vi har kunder som kjøper bare for det er et merke og ikke for hva det gir deg. Dette fører bare til at apple kan sette opp prisene, uten noen særlig påvirkning.

 

Jeg kjøper ikke apple av samme grunn til at jeg ikke betaler 2000kr for en diesel bukse når jeg kan få en helt fin bukse på salg til 500kr som kanskje er forrige sesongs, men helt ærlig hvem ser det? :)

 

Kort og enkelt, apple er bra, men alt for overpriset.

Lenke til kommentar

Jeg synes både iphone 3gs og Macbooks er overpriset.

 

Jeg tenker da på hvordan kunder som i grunn har liten bruk for en mac kontra en pc, enda prisen på en mac vil være mye høyere. Dama mi sverger til mac, ihpone etc. Men hun har aldri bruk for noe av det en mac kan tilby henne kontra en mye billigere pc.

 

Jeg sier som jeg sa istad, jeg mener ikke at mac er dårlig, jeg kunne godt tenkt meg en selv. Jeg sier bare at det er trist at mange kjøper produktet bare for navnet og gjør det til en merketing.

 

Det vil jo uansett være en subjektiv sak fra min side at JEG synes ikke det er verd å bruke så mye ekstra penger på et produkt bare fordi det er "fint". Og jeg har kunnskaper, det er langt flere kunder som ikke eier kunnskaper, men skal ha seg et produkt pga det er mote. Og igjen ser jeg ikke på dette som en kritikk av mac, ihpone 3gs osv som jeg erkjenner som gode produkter.

 

Jeg finner jo også google-telefonen med pris på ca 6000kr alt for dyr også, men det er nok en kjempe gjev telefon.

Lenke til kommentar

Egentlig dette jeg har prøvd og foklare men jeg er ikke serlig flink til og vite hvordan jeg skal utale det på et forum.

som affair sier Kort og enkelt, apple er bra, men alt for overpriset.

 

Fordeler for iphone:

+Brukervennlig

+Mange programmer

Ulemper:

-Ikke bytte batteri skjipt at folk so sliter med batteriet må sende den inn.

-Dyrt

- dårlig kamera

 

Brukervennligheten på iphone er stor pluss veldig artig og trykke på den :)

Endret av birdy113
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...