Jump to content
Sign in to follow this  
Tmz

Hvordan bli mer attraktiv?

Recommended Posts

Hvordan bli mer attraktiv?

 

Ei jente på en fest jeg var på for et par uker siden tok kontakt med meg, hun ble ganske full etterhvert og babla ut om hvor kjekk osv jeg var, etterhvert ville hun ha meg med opp for å snakke på et rom alene, da ble det litt tafsing, suging, fingring osv

 

Neste dag, hun adder meg på face og jeg hører ikke en dritt mer, prøvde å ta litt kontakt med henne, men hun virket ikke spessielt intressert. Jeg gadd ihvertfall ikke jobbe mer med henne.

 

 

Nå til helga var jeg ute igjen, ei bekjent av meg var plutselig ganske oppå meg, hun la ikke helt og åpent ann på meg men utover kvelden ble det endel roting, og vi skulle egentlig ha sex men jeg sa nei fordi jeg ikke gidder å ha sex når jeg er sørpe full.

 

Neste dag, hun snakker nesten ikke til meg, overser meg helt. Jeg var veeeldig full den kvelden da, men jeg husker jo det som skjedde, hun var ikke like full tror jeg.

Uansett så fikk vi pratet om det tilslutt og da sa hun at hun syntes det var kleint fordi hun var usikker på om jeg husket noe eller noe. Jaja, bullshitunnskyldning kanskje.

 

 

Også var det enda ei for en stund tilbake, dette var også på en fest, jeg gjorde ikke stort annet enn å sette meg vedsiden av hun før hun begynte å legge ann på meg, skulle ha meg med overalt og det ble litt roting og vi sovnet sammen den kvelden. Ble endel kosing men ikke noe mer. Vi fortsatte å ha kontakt fremover og var på flørten, men etter en uke så kom hun frem til at vi passet bedre som venner. Og vi er gode venner den dag i dag.

 

Dette skjer nesten hver eneste gang, jeg er så elendig på jenter, selv om jeg føler ikke selvtilliten er så dårlig. Det må jo være det at jeg ikke er attraktiv i en jentes øyne, vet ikke om det er pga utseende mitt eller hvordan jeg er men personligheten min er jo det eneste jeg kan jobbe med.

 

Fordi det er jo en god del jenter som synes jeg er kjekk osv, men alikevel klarer jeg ikke holde interessen oppe, ihvertfall ikke alltid, er det sånn at jenter går rundt og kaller gud og hvermann for kjekke eller?

 

 

 

Noen som har noen tips til meg?

Share this post


Link to post

Er du desperat? Henger du etter dem som en valp? Jenter liker som regel gutter som gir dem litt motstand. Det er klisje og virker barnslig, men å være "utilgjengelig" fungerer ofte...

Share this post


Link to post

Er du desperat? Henger du etter dem som en valp? Jenter liker som regel gutter som gir dem litt motstand. Det er klisje og virker barnslig, men å være "utilgjengelig" fungerer ofte...

 

Jeg kan skrive under på denne. Å være utlgjengelig, uoppnålig, litt tilbakeholden kombinert med blid, selvsikker og at du brenner for noe annet enn henne er bra.

Share this post


Link to post

Hmm det er litt vansklig å vite hvordan enn selv er, men desperat det er jeg nok ikke. Om jeg blir sånn out of controll full kan jeg kanskje virke litt desperat, men da blir det ofte flere jenter på en kveld.. huff :p , men de jentene jeg da styrer med er somregel jenter som har vist interesse for meg somehow først.

 

Jeg vil egentlig si jeg er litt tilbakeholden, tar sjeldent insiativ til noe særlig selv, men snill og hyggelig er jo da. Og jeg er ikke den som alltid holder kjeft blandt folk eller sliter med å holde en samtale i gang, men sjeldent jeg tar insiativ til noe mer enn vennskapelig når det gjelder jenter, men om ei jente jeg får interesse for viser interesse/legger ann på meg så flørter jeg jo tilbake, selv om jeg ærlig skal innrømme at det er hun som eskalerer og drar det videre, med untak av fylla kanskje...

Edited by Tmz

Share this post


Link to post

Er ikke så ofte det blir sexuelt, da jeg sjeldent gidder å ta insiativet til det. Men roting, klining osv blir det endel av.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...