Gå til innhold

Hva tenker kristne om homofili blant dyr?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

jeg lurer bare på hvordan dere kristne her inne stiller dere til homofili ellers i dyreriket?

Tror ikke dyr har fri vilje og bevissthet som mennesker(som er skapt i Guds bilde), så da blir det rart å dømme dyr for sine handlinger. Det hadde tatt seg ut med dom og fengselstraffer for dyrene som dreper andre for å spise! :D

Endret av jkrist
Lenke til kommentar

Så arv og miljø hos mennesker er bare vitenskapelig vissvass for deg Jon Kristian? Vi har nok ikke så fri vilje som du skal ha det til. Vi har uansett en ballast med oss fra våre forfedre som vi ikke rår over. Det er selvfølgelig mange her på denne jord som rett og slett velger å ha seksuell omgang med sitt eget kjønn på grunn av nysgjerrighet, forvirring eller fordi det er moteriktig! Men å påstå at alle velger det er bare tåpelig! Det fødes mange jenter i guttekropper og vise versa. De kan ikke helbredes. Det er ingen sykdom. Men de kan respekteres for de individ de er!

Lenke til kommentar

Jeg mener vi har fri vilje i den forstand at vi kan velge om vi skal spise en banan eller et eple. Men det er det vi faktisk velger som er av interresse, synes jeg. Der spiller arv, miljøpåvirkning, sanser etc etc inn. Vi handler utifra mange aspekter som vi ikke rår over og derfor mener jeg det blir litt feil å si at vi har en fri vilje som de kristne snakker om. Vi handler langt mer ubevisst enn bevisst, for å si det sånn. :hmm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...