Gå til innhold

Studere i Los Angeles


Anbefalte innlegg

Hei, senere i livet kunne jeg godt tenkt meg å studere i Unerversity of California Los Angeles (UCLA). Men er litt usikker på hvordan jeg skal gå fremover. Tenkte muligens bachelor og master i finans økonomi. Så litt på prisene der, de var ganske dyre, men de kunne dekkes av lån og stipend. Jeg regner med at man bor på campus og for det meste dekket av skolen (mat osv.).

har også lest at minimums snittet for å komme inn er 3.5 men kan også være mye mer. Er dette på en skala fra 1-5 eller 1-6? og med mye mer mener de som 0.2 mer eller som 1.5 mer?

 

Er det noen som enten studerer, har studert eller har andre erfaringer om hvordan man går frem når man skal studere i USA? Vil gjerne også ha svar fra folk som har enten erfaringer med UCLA eller generelt hvordan Los Angeles er som by.

Endret av ProStreetEier
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg studerer selv master i okonomi i Usa. Jeg og samboeren min flyttet hit til San Francisco i September, og vil fullfore rundt mars 2011. Jeg kan anbefale Usa paa det varmeste.

 

Soknadsprosessen er ikke saa vanskelig som mange tror, og det er heller ikke saa dyrt som mange tror. Man faar for eksempel mer stipend om man studerer i utlandet enn om man studerer hjemme. Dette er stipend, ikke laan. I tillegg er utdanning i Usa svaert hoyt verdsatt i det norske jobbmarkedet. Kobenhavn er nok topp det og, men master/utdanning fra Usa setter deg hakket opp, i min mening hvertfall =) I tillegg har du reiseopplevelsen og alt det andre som en bonus!

 

Angaaende sokeprosessen, er det ikke saa omstendelig bare man vet hva man gjor. Jeg driver i dette oyeblikk og lager en hjemmeside som forklarer steg for steg alt du trenger for aa soke paa skole i Usa.

 

Siden heter www.masteriusa.com

 

Den er vel aa merke ikke helt ferdig ennaa, men det er fordi jeg er midt i eksamensperioden min. Men den blir saa og si ferdig om to-tre uker. Etter det blir det bare finpuss og oppdateringer. I tillegg til all informasjon jeg legger ut der, kan du bruke kontakt seksjonen, og jeg kan hjelpe deg med spesifikke ting du maatte lure paa.

 

Vi har vaert gjennom hele sokeprossessen, og jeg husker godt hvor raadvill vi ogsaa var i sokeperioden. Hadde www.masteriusa.com eksistert da, hadde det vaert mye lettere =)

 

Men sjekk ut siden, der vil du finne det du trenger, hvertfall om en to tre uker,,og kontakt meg om du lurer paa noe.

 

Mvh

Christian

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...