Gå til innhold

varmt 5870 kort


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Har nylig satt sammen ny pc og koser meg for tiden med Bad Company 2. Har under spilling, og benchmarks opplevd at skjermkortet mitt legger seg på 80-84 grader ganske stabilt, og at vifta ikke ser ut til å kjøre noe fortere av den grunn, ligger mer eller mindre på 30% stabilt. Burde jeg være bekymret? Er 84 grader normalt under load, og burde jeg i så fall manuelt sette opp vifte hastigheten?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Som skrevet har jeg 2 kort så de er litt varmere pga de tar opp 4 plasser, + at folding @ home bruker mer av kortet en noen spill kan gjøre.

 

 

Har selv 2 295 kort. Har heldigvis muligheten for 3-veis sli/cf så har jo 2 plasser i mellom. Har ikke testet f@h på mer enn 1 kjerne. Selv da hadde jeg ikke noe i nærheten av 100 grader.

Lenke til kommentar

Du burde ikke bekymre deg over den temp'en. Mitt 5970 ligger på ca. det samme uklokket etter en stund i BC2. Viftene til 5xxx har en litt plagsom funksjon som (også greit da) er at skjermkortet sørger for å holde seg så stille som mulig, men det jeg pleier å gjøre om jeg er lei av å irritere meg over litt høye temps er bare å åpne CCC overdrive og sette vifte på manuell og 20%. Da vil viften blåse seg opp til 100% og så gå sakte ned til 20%, men da setter du bare på auto hastighet igjen. så har du sansynligvis et kort som surrer rundt i 60° for en stund, men det er uansett ikke noe å tenke på. ;)

Endret av XE DarkRunner
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...