Gå til innhold

Problemer med validering av image-tag i strict xhtml


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Har problemer med å få godkjent bruk av <img> tag i et strict XHTML dokument. Håper noen kan hjelpe meg å finne ut hva jeg har gjort galt!

 

Bildekoden ser slik ut: <image src="bilder/vektor.png" alt="vektorbilde av meg" /> og den er innenfor en div tag, jeg ser ingenting gale med den men validatoren maser om at attributtene src og alt ikke eksiterer ? En nærmere titt på feilmeldingene kan sees her:

 

http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.fusco-ex.net%2Fhermans%2Findex.html&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0&user-agent=W3C_Validator%2F1.767

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er nettopp det, jeg har jo rettet alle feilene bortsett fra disse uten problemer - jeg forstår rett og slett ikke hva som er feil og hva jeg må rette.

Da leser du verken det du selv skriver eller det validatoren forteller deg.

 

Du skriver du har problemer med å få godkjent bruk av tag, men på neste linje og i kildekoden har du brukt . er ingen gyldig tag, og årsaken til at siden ikke blir godkjent i validatoren.

Lenke til kommentar

Slike feil kan skje den beste! Jeg har vært igjennom det samme selv, så det er ingenting å være flau over :)

 

Nå har du forhåpentligvis lært at feilmeldinger, som de du fikk av validatoren, er det beste stedet å begynne å lete etter årsaken til feilene du opplever.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...