Gå til innhold

www.bidit.eu - bare lureri?


Er Bidit.eu lureri og en melkemaskin?  

19 stemmer

  1. 1. Hva er Bidit.eu?

    • Bidit.eu er simpelt lureri
      18
    • Bidit.eu er en tjeneste en kan stole 100 % på
      1


Anbefalte innlegg

http://bidit.eu/auctions/15492

 

Hvem har tro på at du får en fin bil til den prisen? Hvorfor har de gjentatt nedtelling. Dette minner meg noe om de der SMS-konkurransene som kjører på så mange TV-kanaler i disse dager.

 

Når jeg klikket på reklame av nysgjerrighet, som kjørte på Hardware.no når jeg klikket den, så tenkte jeg;

 

Hva er dette for noe? En slags ny QXL.no eller Ebay? Det ser ikke ut til at en auksjonerer bort egne ting så langt jeg har klikket meg rundt på bidit.eu

Endret av G
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lureri, svindel og tjuveri.

Dette er ikke auksjon. Det er ren lotterivirksomhet.

Du kan ikke vite om bud er reell, og rekkefølge på bud har noe å si, og det er ikke noe definert slutt tidspunkt.

RENT LOTTERI/SVINDEL.

 

Jeg hadde heller sendt pengene mine til Nigerianske prinser.

Lenke til kommentar

Jeg testet kjapt for å se hvordan dette funka etter å ha sett et innslag på FBI på NRK, hundre kroner fattigere kan jeg bare si at dette er bare kødd.

Når noen "byr" forlenges auksjonstiden.

De hadde en "auksjon" på en audi a3. Denne skulle etter planen ende for tre uker siden.

Den pågikk såvidt jeg vet enda forrige uke. (Og gjør det kanskje enda.)

 

Autobud legges ikke inn med en gang, men kan slå inn når som helst senere, og er dermed i praksis ikke autobud, men autolodd som kan eller ikke kan trekkes senere, og du har ingen måte å vite om dine autobud gjør noe som helst i praksis.

 

Det skapes dermed en illusjon av at dette er en auksjon, men det er faktisk bare rent lureri, sjansen for å "vinne" en gjenstand er bortimot lik null.

Lotto gir nesten bedre odds.

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Dette er ikke verken lureri, svindel og tjuveri. Det er faktisk genialt. Man kan vinne 2 priser i uken, noe som gjør at de fleste ikke vil legge inn de verdifulle budene sine på småting (som 100 kr cash, solbriller, headset osv), men bruke tusenvis av kroner på mer populære ting (som iPhone 4 og iPad). Dette er de dumme. Men jeg vant i forrige uke en kaffemaskin til verdi av 990,- kr for bare 17,- kr pluss 79,- kr frakt. Og brukte bare 2 bud. Broren min vant WESC hodetelefoner til verdi av 500,- for 0.20 kr.

 

Må legge til at ingen av oss brukte en eneste krone på BUD (man begynner med 3 bud eller noe). Morsom og spennende nettside sier nå jeg. Tror ikke det er så vanskelig å finne ut at det ikke er en "auksjon". En vanlig auksjon hadde ikke hatt en makspris! Det er genialt, fordi hver gang noen legger inn bud på en iPhone, tjener Bidit.eu 9 kr. Da er det bare å regne ut hvor mye de har tjent hvis prismåleren står på 1000 kr. Man blir fort avhening når man har investert halve månedslønna si bare på å legge inn bud på en iPhone, og ikke vil stoppe før man vinner.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Jeg forstår ikke hvorfor man skulle trenge en tråd for å etablere hvorvidt bidit.eu er svindel - eller ei. Er det ikke åpenbart? Trodde i alle fall de aller fleste som er nettvante, har lært seg regla, "Er det for godt til å være sant, så er det ikke sant". Bidit.eu tjener penger på at et bud koster £2 (Siden bruker GBP og NOK om hverandre). Så om en hundrelapp går for 0.9 kr, så har Bidit.eu fått inn £18, og dermed tjent omkring 80,- avhengig av kurs opp mot NOK. Når det gjelder varer så er det vel greit å vite at retail price og innkjøpspris er ganske forskjellig. Dessuten er det gjerne en god del billige lokkelotteri på slike sider, slik at du skal bli hekta, og dermed fyre av penger på de mer dyre gjenstandene.

 

Det kan selvsagt være enkelte mennesker som faktisk tjener penger på auksjoner de vinner i det lange løp, men jeg vil tippe de er i fåtallet. Du får 3 gratis bud når du registrer deg, så må du kjøpe flere bud? I tillegg har du jo en inngangspris for å registrere deg?

 

For å være helt ærlig; folk klarer å kaste bort flere hundre tusen på nigeriasvindler som dropper ned i posten og lover deg 30 000 000 fra en rik Arabisk prins, da skal de vitterlig få lov til å bruke penger på dette :) Dumhet går aldri av moten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...