Jump to content
Sign in to follow this  
LilleLol

Er førsteinntrykket alt?

Recommended Posts

Jeg hører mye om hvor viktig førsteinntrykket er. Selv har jeg hatt opplevelsen av at oppfatningen min av personer kan forandre seg veldig. Ikke bare etter førsteinntrykket, men også etter flere månder og år etter jeg har møtt ham/henne. Er dette bare meg, eller har dere det på samme måte? Vil for eksempel tjukkas alltid bli sett på som tykk? Hvis du synes en jente er kjedelig, kan du forandre mening og til og med forelske deg i henne?

Share this post


Link to post

Selvfølgelig er ikke førsteinntrykket alt, og det er jo flere variabler ved hvorvidt man kan endre formeninger om folk du har blitt kjent med. For eksempel kan du ha fått vite noe om den personen du aldri har visst før, det seg være at han/hun er ekstremt talentfull på noe, at han/hun har gjort noe, you name it. Inntrykket du får av en person kommer jo til syvende og sist an på hvordan den personen er mot deg og hva du vet/har hørt om vedkommende. Er ikke noe fasitsvar på dette. Men for å svare på tittelen: Nei, førsteinntrykket er ikke alt.

 

Edit: Må beklage multipostingen. Er noe alvorlig galt med forumet på pc'en min her nå.

Edited by ElizabethFina

Share this post


Link to post

Jeg snakker ikke om første møte egentlig. Mer om man generelt kan forandre mening om en person. For eksempel etter et halvår med et halvbekjentskap.

 

Et halvt år kan forandre utrolig mye. For eksempel da jeg begynte på vgs for 2 år siden var det en blond en i klassen som var dritt deilig og jeg klarte ikke å tenke på noe annet enn ho. Nå i dag (2 år senere riktignok) er ho bare en venn, jeg ser ikke på ho som dritdigg lenger :)

Edited by Kjetil_91

Share this post


Link to post

Er vel alltid en fordel å gjøre et bra førsteinntrykk. Men det skjer ofte at jeg endrer mening om folk. Så jeg prøver å gi folk alltid en sjanse, uansett om førsteinntrykket er positivt eller negativt. :)

Share this post


Link to post

Første gangen jeg møtte kjæresten, var førsteintrykket altfor ille :p Men etter å ha pratet så å si daglig i et halvt år, ble jeg til slutt sammen med han.

 

Så nei, første intrykket er langt ifra alt :)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...