Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Lagg på Starcraft med NGT


Anbefalte innlegg

Jeg har slitt med et problem i snart et år med enorm lagg på sc når jeg spiller 2v2 eller 3v3 osv. 1v1 går problemfritt. Jeg spiller også warcraft 3, og der går alt som det skal. Jeg har vært innom diverse sider, og fått mange tips om hvordan jeg kan løse problemet. Et tips som går igjen er å åpne port 6112. Etter mye streving på både telnet og endring.nextgentel.no har jeg enda ikke fått det til :cry: . Er det noen som har fått fiksa problemet?

jeg bruker Netopia 4542 router..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Er det noen som har fått fiksa problemet?

jeg bruker Netopia 4542 router..

 

Skal du åpne en port må du sette pcen din til å ha ip 10.0.0.2 så går du på startmenyen og går på run/kjør skriver inn: telnet 10.0.0.1

så får du spørsmål om brukernavn og passord..

Brukernavn: admin

Passord: noway

(vist du ikke har endret dette...)

 

så går du på: quick menus / network address translation / show/change server list.... så åpner du bare porten som skal åpnes

 

lykke til...

 

MVH

 

Sasund

Lenke til kommentar

jeg har sendt endel mailer til ngt og ringt dem endel ganger.. de har faktisk å lagt inn portene for meg. På endring.nextgentel.no ser jeg;IP-adresse på lokalnettet: 10.0.0.2 og Port : 4000 (starcraft)

Jeg hadde ip-adresse lokalnett, 10.0.0.1, men forandret 10.0.0.2. likevel ser det ikke ut som det funker. Nå vet jeg ikke lenger hva jeg må gjøre...

 

www.tellefsen.net/netopia.php, funker ikke her.. :(

Lenke til kommentar
  • 11 måneder senere...
  • 1 år senere...
TCP: 4000, 6112-6119  UDP: 4000, 6112-6119

 

er disse som de skal i rutern så funker alt perfekt

har ngt selv

ehm altså... jeg har ngt og har åpnet portene 4000/6112-6119 TCP og UDP altså jeg har ikke tatt UDP og TCP seperat... det betyr ingenting sant? håper ikke det.. skal sjekke NO!

 

TUSEN TAKK!!!!!!!

Lenke til kommentar
  • 7 måneder senere...

Vet ikke hva som er gale med deres rutere / forwardinger. Men hos meg funker forwardingen utmerket. Ikke et eneste lagg å se. Dere har vel sikkert software firewall som hindre starcraft kankje?

 

EDIT: Det kan og være fordi at dere har sikkert andre port-range som krasjer mot hverandre, derfor ignoreres TCP/UDP: 4000, 6112-6119. Sjekk listen deres og se om det ikke finnes andre portrange som er midt i mellom 6112-6119 eller 4000.

Endret av ZaLzIce
Lenke til kommentar

Nå har jeg tatt frem min gamle Netopia 4542 Router jeg fikk fra Nextgentel i starten. Med denne fungerer Starcraft smertefritt!!

 

Jeg har snakket med Nextgentel flere ganger og flere forskjellige support gutter, men ingen klarer å fikse det med Speedtouch routerene... Sorry folkens, men det ser ut som om noen spill vil slutte å fungere med nytt nettverks hardware.

 

Hvis jeg skulle finne en løsning på problemene kommer jeg til å poste her, håper dere gjør det samme!

 

MVH

Tim

Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...

Har det samme problemet og det DREPER meg at jeg ikke kan spille starcraft. Har hatt problemet i ca et år nå, helt siden jeg fikk en Speedtouch Thomson 5x6(5.3.2.6.0). Jeg har forsøkt å åpne de portene som skal være åpne, men er altså plaget med lagg dersom jeg spiller noe mer enn 1v1. I speedtouch-configen er det meste greit utenom "Tilordne et spill eller applikasjon til en lokal nettenhet". Her skal man skrive inn en ip-adresse som portene skal være åpne for, men siden jeg ikke har noen fast adresse blir jo dette problematisk. Vet ikke om det er det som er problemet da.

 

Screenshot

 

Sånn det ser ut i speedtouch-configen. Har åpnet for 10.0.0.X, altså det jeg tror er ruterens faste IP.

Endret av Camlost
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

bruk hamachi - hamachi.cc/

 

et virtuelt netverk skal løse disse problemene. videre får man ikke bnetlag med hamachi noe som gjør micro mye mer presis. etter man blir vandt med lagfri starcraft, så ønsker man aldri å spille via bnet mer. aldri i verden om jeg gidder iallfall

 

bakdelen er at hamachi krever mer ressurser enn bnet med 3+ spillere, men har man ok linje og en maskin som ikke er fra steinalderen så skal det gå bra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...