Gå til innhold

BK: Uten tittel - portrett


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det selvportrett?

Jeg liker godt uttrykket, men skulle ønske modellen hadde tatt ett par skritt til en av sidene fordi elementene i bakgrunnen forstyrrer. Veggen har stilig struktur, så kanskje du kan ta nye bilder der igjen?

 

Fortell gjerne om utstyr og teknikker som er brukt.

Lenke til kommentar

Bilde består av to bilder (som ZoDz gjettet eller så?).

Bilde av personen er tatt i studio et.

 

(ikke selvportrett)

 

Har brukt to lyskilder (to kompaktblitzer med hver sin paraply). Det ene lyset er plassert foran og vinklet 45 grader ned på modelen (lyset stod til venstere for kameraet). Den andre blitzen er plassert en smule bak model, og til høyere for kameraet.

 

I Photoshop har justert for det meste på Brightness og Contrast.

 

Bildet er tatt i RAW.

Endret av RasmusKRiis
Lenke til kommentar

Se her ja!

Har fulgt med mye på dine bilder siden jeg kom inn i forumet for hm, tja litt over et år siden. Og hver gang jeg har sett portrettene dine har jeg hatt litt lyst til å kommentere. Men siden jeg ikke kan slik fotografering på samme måte som du og andre som legger ut portretter med diverse lyskilder og oppsett kan, har jeg latt være å kommentere (tror jeg da, husker ikke helt dette...)

Uansett ville jeg bare si at du har hatt en ganske stor progresjon i denne type bilder, og nå er du på et nivå som det begynner å stå respekt av!

 

Jeg syns dette var et meget bra portrett, utført bra på alle måter jeg kan gi kritikk på iallefall :green:

Stå på og jobb med dette og du kommer til å bli veeeeldig flink!

Lenke til kommentar

Teknisk er dette et ok bilde vil jeg si, kunne kanskje droppa paraply på modellen og brukt kun en reflektor. Paraply kan fort bli et kjedlig lys.

Synes du kunne jobba mer modellen. Kjedlig postiur og utrykk. En ting som ville hjelpet var om han tok av seg genseren. Prøvd og få fram et mer spennende utrykk. Fyren du tok bilde har et spennende utseendet så det kan bli interessant å se hva du kan få til om du bruker han igjen. Finn fram til bilder av fotografer som inspirerer deg og herm.

 

Lykke til.

Lenke til kommentar

Noen ganger har jeg lyst til å poste i BK, men så leser jeg kommentarer som den over meg, og så forsvinner lysten ganske kjapt :=)

(also, Broncolor i ett ord ikke Bron Color)

 

Kult bilde; om jeg skal velge noe å pirke litt på så ville jeg nok ha fjerna den hvite tingen på bakgrunnen.

 

Ville nok ha hadt med litt mere under, eller kuttet litt mere, ser nesten ut som kroppen hans ikke henger på pga mye kontrast som gjør at det er veldig svart.

 

Er ganske sikker på at perspektivet ditt er ganske off her. Som i at bildet av han burde vært tiltet mere nedover, om du skjønner.

 

Kanskje du har litt for høy kontrast ? Vet det er enklere å få bilder til å blende med høyere kontrast, så skjønner hvorfor, men synes kanskje det blir litt mye, spesielt håret blir nesten helt svart.

Endret av cruelphotography
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...