Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Streaming fra min hjemmeside.........?


Anbefalte innlegg

Hei ! :D

Jeg har egen hjemmeside og egen serverplass og greier, og så skal jeg legge ut egne mp3 filer som folk kan liksom høre på. Hvordan gjør jeg det og hvilket program trnger jeg da ? :shrug:

Har lest litt om Winamp's shoutcast, men det er ikke akkurat det jeg leter etter. Leter etter noe "streaming"-greier........... ???????

...på forhånd takk :p

 

Gizle

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

shoutcast er "streaming". dersom du legger ut mp3 filene dine på hjemmesiden din(vær obs på opphavsbeskyttet materiale), så kan hvem som helst som er inne på siden, laste de ned.

 

dersom du vil "streame" de til personer, må du bruke ett program på serveren som "streamer" de til de personene, som på si side må ha ett program for å motta "streamen". ett program for å ha på serveren er for eks shoutcast, og for personene som skal motta, blir i dette tilfelle for eks winamp. men det finnes flere løsninger.

 

mulig eg har missforstått hva du mener med streaming. kan du forklare nærmere?

Lenke til kommentar

Jeg forstod det sånn at Shoutcast er sånn "live"-greier ?????

At man sitter og leker Dj hjemme, og bare sender ut greiene sine på bestemte tidspunkt.... ? Må ikke også winamp-brukere også ha en spesiell plug-in i tillegg?

 

Det jeg har gjort foreløplig er å laste opp musikken vår på vår server, og laget en link på hjemmesida. Det går greit det, men folk må da laste ned hele låta først før dem kan høre på'n. Det jeg vil, er at folk skal kunne streame, altså at litt og litt blir lastet ned av gangen, samtidig med at dem hører låta..... :p

 

 

Gizle :yes:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...