Gå til innhold

netconnection.no


Anbefalte innlegg

jeg var innom netconnection.no og skulle sjekke pris på noen vifter og kabler og prosessorvifter for å sammenligne dette da jeg snart skal gå til innkjøp av det,,,de skulle ha nesten 100!!!! SPENN i ekspedisjonsgebyr?!? hallo folkens??! printer dere invoices på gullbelagt papir eller hva skjer?!

 

også skulle de sende pakken som NORGESPAKKE,,,hvorfor kan døm ikke sende som servicepakke som alle andre?!? døm skriver på forsiden at "Det lønner seg å betale med VISA - du sparer hele 56,- i Postens avgifter!!",,,postoppkrav koster hos posten kr 44 inklusive moms,,,erre ekstra ekspedisjonsgebyr på porto og eller?!? whats the deal, tante_bruun??

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sånn som jeg ser det, så sendes alle pakker som Norgespakker, og skal man sende en oppkravspakke som Norgespakke koster den 105,- + oppkravsgebyr på 44,- = 149,-.

Sender de vanlig Norgespakke koster denne 93,-, og da er jo det som står på siden riktig. Man sparer 56,- i Postens avgifter ved å kjøpe med VISA.

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-01-28 12:49, Preben_Bruun skrev:

Sånn som jeg ser det, så sendes alle pakker som Norgespakker, og skal man sende en oppkravspakke som Norgespakke koster den 105,- + oppkravsgebyr på 44,- = 149,-.

Sender de vanlig Norgespakke koster denne 93,-, og da er jo det som står på siden riktig. Man sparer 56,- i Postens avgifter ved å kjøpe med VISA.


 

jaha,,,så det du egentlig sier er at dere straffer kundene som ikke har VISA med at de må betale enda mer for pakken enn oppkravsgebyret fordi dere ikke sender servicepakker?? hvorfor kan dere ikke sende servicepakker istedet så?? hvorfor må dere bruke den dyreste sendemåten posten har?? jeg prøvde akkurat å legge inn en stor bestilling hos dere for å teste litt,,,ekspedisjonsgebyret ble på over 2000 SPENN!! hallo i luken? hva er det ekspedisjonsgebyret hos dere skal dekke?? sydentur??

 

jeg er jaggumæ enig med donald duck som skrev et annet sted på forumet,,,det virker ikke som om dere har så veldig peiling,,,og håper at kundene som handler der ikke har det heller,,,landeveisrøveri kaller vi det!!!

Lenke til kommentar

Skrekk eksempel:

 

På nettconnection selger de en cpu vifte de kaller for Thermaltake silent viking 21DB. Denne ser 100% ut som Volcano 7 ribben men har muligens en annen vifte fordi det ikke står noe om at viften er temperatur styrt som den er på den orginale Volcano 7 kjøleribben. Hos databutikken koster denne viften 253.- og oppgis at den her har høyere støynivå og bedre luftgjennomstrømning enn den nettconnection har.

 

Videre så kan jeg ikke se at thermaltake.com overhodet har en ribbe som heter Silent viking.

 

Nettconnection oppgir også denne TT ribben til å være egnet for XP 2100+ mens Databutikken oppgir den til XP1900+. Merkelig siden viften hos databutikken har større luftgjennomstrømning.

 

Her er det noe som ikke henger på greip!

Lenke til kommentar
Lzr skrev (2002-02-05 13:51):

Skrekk eksempel:

På nettconnection selger de en cpu vifte de kaller for Thermaltake silent viking 21DB. Denne ser 100% ut som Volcano 7 ribben men har muligens en annen

 

Silent Viking ser ut som en Volcano 7, fordi det _er_ en Volcano 7, men en modifisert en sådann. Hørte selv de første ryktene om den i begynnelsen av januar på usenet. Så det er ikke noe Nettconnection har funnet på, bare for å narre deg :wink:

 

Siden den er utviklet i samarbeid med danske Datapoint, så er den mest omtalt i danmark. Har ikke sett så mange tester enda, så den lever mest på ryktene.

 

http://www.tweakup.dk/guider/koelerguide/k...ilentviking.htm

http://www.pc-files.dk/artikler.php?id=35

 

 

[ endret av FBEN den 2002-02-11 21:53 ]

Lenke til kommentar

KJ3LL du kjøre på med "korstoget" mot nettconection ser jeg :smile:

jaja jeg skal ikke prate om det jeg da , jeg hadde selv ett "korstog" mot topline.no og databutikken.no

her en stund, det ble så ille att jeg ble banna i 1 uke her på forumet pga spamm :sad:

Helvette hardware.no her prøver jeg og evaluere søppelbutikkene og så blir jeg bannet for att jeg poster for mye :sad: ja dere kalte det spamm :sad:

 

men men jeg har kommet over det nå :wink:, men jeg sier bare en ting BÅNNLINE.NO STINKS !!!!!!!!!!!!!!!

og det gjør DATABUTIKKEN også :sad: :sad: :sad:

Så jeg handler aldri der mere.

 

Det finns bare en databutikk her i landet som er virkelig bra og som jeg "reklamerer" for og det er psdata.no da jeg har handlet en del der, og har det vært problemer har de alltid ordnet opp , og det i min favør :smile:

 

eks ett hovedkort jeg kjøpte som ikke var helt bra og som jeg sendte inn igjen, vet dere hva de gjorde , jo de sendte meg en nyere og bedre modell som kostet flere 100 kr mere. :smile:

 

Det samme skjedde med en CD-brenner jeg returnerte :smile:

 

Jeg "priser" dere psdata.no ...hehehhehehehe

 

[ Denne Melding var redigert av: ZAN på 2002-02-12 02:11 ]

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...