Gå til innhold

Tråden om Fallout: New Vegas. (Ingen OT og ingen piratsnakk.)


Anbefalte innlegg

Nå, man trenger jo ikke mods bare fordi man er litt lei av spillet. Man kan jo bare gjøre noe man ikke pleier å gjøre? Selv har jeg tenkt å først spille som vanlig, så har jeg tenkt å bare ta en unarmed playthrough, og så, tenkte jeg å få tatt en så nærme som mulig- "perfekt" playthrough : D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+56132

Jeg fikk DLC gratis på Xbox 360, det er en feil med systemet slik at du kan laste den ned gratis uten å måtte betale 800 Microsoft points. Feilen er i skrivende stund dere burde laste den ned før Microsoft fikser feilen.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

De har nå fikset feilen, og du må betale 800MS points dersom du skal ha den. Jeg fikk den gratis, jeg hadde uansett ikke råd til den da jeg hadde bare 270MS points og de poengene har jeg fremdeles. Dersom dere ikke tror på det så søk på Internett og da blir det bekreftet at det var et tidsmellomrom på 15-20min hvor DLC var gratis før Microsoft fikset feilen.

Lenke til kommentar

Da var patchen til fallout lastet ned, lastet den ned igår. Så da kunne jeg spille igjen, har ikke merket noen feil enda. Noen andre som har positive tilbake meld?

 

Forresten, tenkte å kjøpe tilleggspakka til New Vegas ikveld, må jeg da startet på nytt? Spilte 20-25min igår. Kom ikke så langt, hadde vært topp om jeg kunne slippet å begynte på nytt ettersom jeg laster ned tilleggspakka.

Lenke til kommentar

dersom det er som i fallout 3, så er det ikke nødvendig å starte på nytt. der ble de forskjellige DLCene lagt til med radio signaler man kunne følge for å komme til dedikerte områder spesielt laget for de forskjellige DLCene. bortsett fra broken steel, mene den la til mer main story og spilling etter fullført main story, så den kom automatisk ettersom du spillte.

Endret av Spirre
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Jeg har ikke fått lasta den ned gratis. Har ikke prøvd å kjøpe den enda heller.. hehe.

Men hvis jeg kjøper og laster den ned til min xbox ikveld, kan jeg da forsette å spille der jeg er, eller må jeg starte på nytt.. Har spilt ca 30min av spillet..

 

Mvh

LH

 

Det dukker opp et radiosignal så må du gå til BoS bunker, da kan du entre DLC'en jeg har ikke begynt på den men har fått radiosignalet. Så heves level nivået fra 30 til 35. Men dette må gjøres før sluttsekvensen ellers må du begynne på nytt. Denne er ikke som Broken Steel i Fallout 3 hvor den legger til main quest. Dette er på en måte som Point Lockout eller Operation Anchorage.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Men du må vite en ting det er at det er som operasjon Achorage i Fallout 3, du kommer bare inn en gang, så du må få gjort alle achievements, quester og samle alt du trenger før du forlater stedet fordi du kommer aldri tilbake ellers må du starte et nytt spill eller loade langt tilbake i spillet.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Så det lønner seg å gjøre mest mulig av hovedspillet føre man prøver seg på dead money??

 

Eller mener du at når man har spilt ferdig dead money, så kommer man ikke tilbake?? Men kan foresette på hovedmenyen??

 

Det spiller ingen rolle når du tar den, det er anbefalt å være level 20+ ettersom alt av utstyr blir konfiskert og du får tildelt andre våpen. Når du er ferdig med DLC så havner du tilbake til Abandoned BoS Bunker og kan fortsette som normalt, men dette må taes før sluttsekvensen.

 

Husk å få alle achievements mens du er der inne ellers må du ta det på nytt igjen eller loade langt tilbake. Jeg tror det kan være "different ending" i DLC, så sørg for å ha en save før du avslutter den. Jeg er ved slutten på DLC og befinner meg i underjordisk vault ved Sierra Madre der jeg tror dette kommer til å skje.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Huff den DLC skjiten fungerer ikke som den, når du er ferdig med DLC og skal returnere til Mojave Wasteland så krasjer spillet systematisk uansett, det er umulig for meg å returnere tilbake til Mojave Wasteland.

 

Jeg har prøvd mange ting som reinstallering av DLC, loading av forskjellige saver, sletting av cache, prøvd begge "different endings", gått til andre steder i Villa, returnert til Sierra Madre osv, men ingenting virker.

 

Med engang jeg entrer den porten så begynner spillet å loade, men tett etterfulgt av en svart skjerm hvor spillet fryser.

 

Hva skal jeg gjøre med dette problemet? skal jeg heller loade min backup save som er i Abandoned BoS Bunker og heller snu tilbake en å gå inn til Sierra Madre? dette blir et stort tap, siden jeg fortsetter på en gammel hovedsave som er før jeg gikk inn i Sierra Madre.

 

Jeg fikk achievementene men da mister jeg alle tingene og fremgangen som jeg fikk i Sierra Madre dersom jeg gjør dette, fordi da blir det som om jeg aldri har fullført DLC.

Endret av Slettet+56132
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

gla jeg måtte betale for den, er nok bedre kvalitet og 0feil hos meg. hehehe

 

Du er ikke på trygg grunn, bare vent til du er ferdig med vaultet i Sierra Madre og du returnerer til fontenen med holografisk kvinne i midten i Villa distriktet. Ved dette distriktet er det en port som du kan reise tilbake til Mojave Wasteland.

 

Jeg har sendt en epost til support og jeg skal ringe britisk support imorgen, dersom det ikke fører frem da skal jeg laste inn den hovedsaven og snu tilbake i Abandoned BoS Bunker og fortsette som normalt. Jeg vil fullføre DLC på nytt i fremtiden når jeg kjøper "Game of the year edition" med alt av DLC på disk, for jeg klarer ikke å utføre denne DLC'en på nytt nå fordi den var kjedelig.

 

Med denne måten så taper jeg alt av utstyr men beholder alt av achievements fordi jeg klarte å skaffe alle.

 

Tenk om jeg ikke hadde hatt den backup saven, da hadde 112 timer med spilling gått rett i dass, ettersom jeg måtte ha spilt alt på nytt igjen for å komme tilbake til samme punkt, slik at jeg kan fortsette.

Endret av Slettet+56132
Lenke til kommentar

Jeg har et lite spørsmål, spilte fallout new vegas et par timer igår. Kom til level 2 og greier. hehe, Men over til saken. Når jeg går inn og ut av hus, f.eks butikker, hus, og lignende, da kommer det jo opp en loade skjerm, når jeg går inn/ut døra. På den loade skjermen så står det jo øverst noen tips/hint/info eller hva jeg skal si. Jeg har merket idet den skjermen kommer opp, så står det dobbelt med tekst oppå hverandre, eller hvordan jeg skal forklare det. Dette skjer med engang loadeskjermen kommer, men ordner seg omtrent med engang.

 

Hvorfor oppfører den seg slik, noen andre som har merket dette?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Det der har ikke jeg lagt merke til, sikkert fordi jeg ser vekk fra skjermen ettersom loade tiden kan av og til bli veldig lang. Men husk at dette spillet er svært ustabilt og er fult av feil som diverse bugs og glitcher.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...