Gå til innhold

Rimelig studentpc - hjelp!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Husk bare å let etter en 10,1" før du bestiller så du ser hvor lite det egentlig er sånn at du er klar over det. Er flere tilfeller jeg har hørt om hvor folk rett og slett klager/returnerer fordi "de visste ikke at det var så lite". Selv takler jeg ikke skjermer under 13". :(

Lenke til kommentar

Nå sier du ikke noe om hvilken programvare du kommer til å kjøre på den datamaskinen. Har du kun behov for teksbehandling o.l. så holder nok denne. Selv om skjermen er noe liten (i min mening) for bruk over lengre tid. Skal du derimot bruke programmer som Autocad o.l. kan du oppleve at ting går noe tregt.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Jeg tar utgangspunkt i at du skal bruker pcen til studier som å drive med tekstbehandling o.l.

Er dette tilfellet hadde jeg sterkt vurdert en større maskin (13" ++), pga "slitasje" på synet med å fokusere på skjermen over lenger tid, samt med en liten skjerm følger det med et lite tastatur og så sant du ikke har veldig små hender så er det ikke snakk om en "vanesak" for at det skal bli komfortabelt og skrive på en sånn pc i lengden.

Har hatt min HP 2133 i over et godt år nå (riktig nok en 8,9") og denne er grusom til å sitte og trykke på, selv om de sier den har tilnærmet full størrelse på tastaturet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...