Gå til innhold

Nytt skjermkort for grei ytelse - blir 5850 overkill?


svelemoe

Anbefalte innlegg

Eg har ei maskin med i7 920 og Nvidia GT230 (som eg trur er eit 9600 med meir minne?)

Det er grei ytelse i det meste, som Gmod på høgaste settings og crysis på medium, 2AA. Fallout 3 taklar den greit på high, men om det kjem nokre tåke/støvskyer i synsfeltet mitt går det ned til 8 fps.

 

Eg har nylig fått bursdagspengar, og vil gjerne ha eit nytt skjermkort, som taklar fallout 3 på high, kanskje til og med ultra, og crysis på High med 2-4AA. Generelt betre ytelse enn mitt noverande skjermkort. Skjermen min er 1920x1080.

 

Det eg lurar på er om eg bør satse på eit 4890? (vil helst ikkje tømme lommeboka heilt, har 5000 kr, vil gjerne spare litt)

Eller er det verdt det å betale det dobbelte for eit 5850 og få directx 11? Kan 5770 vere eit alternativ, har det bra nok ytelse? Kva er best å bytte til, 4890 eller 5770?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Blir nok 4890 då, mora mi går visst ikkje med på 5850.. :(

 

Edit: Bak på kabinettet mitt er det klistremerker der det står: "Read manual before opening." I manualen til dataen min står det at garantien fråfell om maskina får problem som følge av maskinvareendringar eller nye komponentar. Vil det seie at eg kan installere nytt skjermkort, men fortsatt få service om f.eks. cpu'en ryker eller harddisken kræsjar?

Endret av svelemoe
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...