Gå til innhold

[Løst]Hva gjør funksjonen "initialize disk"


Anbefalte innlegg

Har fått oppdraget å berge ut data fra en 2.5" IDE-disk fra min venninnes havarerte laptop (windows XP home). Har fått satt disken til slave og fått tak i en overgang fra 2.5" IDE til USB. Disken kommer opp som "Not Initialized" i disk management på min Vista-PC. Hvis jeg Initialiserer den, vil da alt som ligger på den gå tapt, eller vil jeg fortsatt kunne hente ut data?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fjernet jumperen siden den sto såpass lang ut at adapteret ikke kom skikkelig innpå pinnene på HD'en, koblet de riktige pinnene sammen med kobbertråd istedet, og da får jeg ikke lenger beskjed om å initialisere disken. Men når jeg forsøker å komme inn på disken med disk management går hele pc'en i heng (primært explorer.exe). Uansett hvor mye explorer.exe restartes kommer ikke pc'en ut av heng før jeg kobler fra disken og restarter pc.

 

Lastet ned getdataback og fikk opp disken der, så feilsøker videre ikveld og ser om jeg kommer noen vei med å finne filer. Har også fikset en ultimatebootcd så jeg har det alternativet også.

 

Men problemet med initialize er i alle fall løst nå:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...