Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sår penis etter mye sex - tips?


Gjest Smurfemann

Anbefalte innlegg

Gjest Smurfemann

Hei. Jeg har fått meg ny kjæreste, og faen, jeg blir sår på penis etter noen runder i senga. Og da gjør det vondt for meg å ha sex, bli sugd eller runka. Det er rett og slett veldig smertefullt. Så, er det noen som vet hva man kan gjøre for å unngå dette? Vi er noen kåte jævler, og når jeg er sår blir det lite sex, og vi dør begge litt etter litt.

 

Og jeg prøvde faktisk noe fuktighetskrem, og tror ikke det var noe lurt. Dum som jeg er. Nå klør den og jeg har flekker som om jeg har tørr hud eller sår på penishodet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror eneste rådet er å ta det pentog rolig og la ting ordne seg selv. Hvis du har gått fra så og si ingenting til mye action over kort tid så kan det være ting ordner seg hvis du gir det litt tid. Ellers er vel godt med smørning under akt en tips for å unngå for mye friksjon. Fuktighetskrem på "fritiden" kan vel brukes som forebygging (utenpå forhud, ikke innenfor), men funker nok dårligere til reparasjon.

 

Jeg ser og skjønner problemet, men jeg ville tatt det litt rolig en stund.

Endret av Ekko
Lenke til kommentar

Gi den en pause.

Når den føles helt vanlig kan dere bruke glidemiddel (eller sørge for at dere ikke trenger det på andre måter).

 

dersom du føler for å smøre deg med noe, IKKE bruk noe som inneholder parfyme, alkohol og lignende, men noe nøytralt, som babyolje ( helst en økologisk og uten så mye tulleingredienser).

Så er det bare å krysse fingrene ;)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...