Gå til innhold

Mobilen må kunne Mac


Anbefalte innlegg

Det er ett punkt jeg savner i alle tester av mobiltelefoner: i hvilken grad kan de utveksle lyd og bilde med andre datamaskiner enn Windows.

 

Familiens tvillinger fikk hver sin mobil til bursdagen, en Nokia X3 Slide og en Samsung S5230. Snart oppsto behovet for å overføre musikk og bilder. Hjemme har vi Mac, bare Mac.

 

Nokia satser på nedlastbar programvare og har støtte for Windows og Mac OS X. Mac-prgramvaren ligger for seg og er litt plundrete å finne frem til, men ikke verre enn at det går.

 

Samsung viste seg å være håpløs. Det følger med CD med programvare for Windows. Samsung er ikke interessert i å snakke med Mac, ingen kommunikasjon overhodet.

 

At Samsung er elendig kommunikasjonsmessig er så sin sak, men det som virkelig overrasker, er at ingen tester tar tak i dette problemet. Vær så snill, når dere tester en mobiltelefon, så få med kompatibilitet med de viktigste PC-operativsystemene Windows og Mac OS X, gjerne også Linux!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Støtter trådstartar i dette. Det å kople saman PCen og mobil begynner vel å bli meir og meir vanleg, anten det er for backup, overføring av filer, bruke mobilen som modem eller andre grunnar. I alle fall for min del er det nødvendig å vite at den nye mobilen eg kjøpar fungerer godt i saman med PCen (for min del går det mest i OSX, men og Linux-støtte bør testast).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...