Jump to content
Sign in to follow this  
Csfrik

Bytte cd key på bf1942 ?

Recommended Posts

Hei, er det noen måte jeg kan bytte cd key på bf1942 uten og uninstalere det? Noen har nemmelig fått tak på den gammle cd keyen min så jeg får ikke spilt det mer. Har kjøpt meg nytt bf og skal bruke den cd keyen isteden.

Share this post


Link to post

Les retningslinjene og slutt å bump tråder. Anse dette som en advarsel.

Share this post


Link to post

unskjyld men blir rimelig pist på deg nu vil bare vite hvordan man skifter cd key så unskyld meg mr.tst men ..... "STIKK OG HENG DEG" sorry greide ikke og styre meg MÅTTE simpelten bare :yes:

Share this post


Link to post

Det er jo bare å reinstallere - tar deg toppen ti minutter det, så hvorfor i all verden skal du styre og herje for å få lagt inn en ny serial?!?

 

:roll:

Share this post


Link to post

Csfrik: Gratulerer, du klarte igjen å bryte retningslinjene ved flere felt, blant annet punkt 1 og punkt 10. Tråd stenges og du er får 14 dagers ferie for å roe deg ned litt.

Share this post


Link to post

Å bytte selve cd-keyen er ikke en vanskelig affære!

Hiv opp regedit og let deg frem til battlefield mappen(e). Det er to av de, i den ene ligger filen du leter etter. Hva den heter har jeg glemt, men du skjønner det fort, siden verdien som vises er cd-keyen!

Så er det bare å bytte den verdien, med en ny (gyldig :wink: ) key.

Men om bf aksepterer dette, må du spørre noen andre om. Det vet jeg ikke. Har ikke gjort det selv. Har bare leket litt, men ikke byttet den.

 

Men uansett hvor desperat du er og lengter etter å spille, så forslår jeg at du holder en annen tone på forumet, spesielt til en moderator.

Er enkelt å gi deg ferie vettu :roll:

 

Selvom jeg ikke ga deg noe spesifik fakta så tror jeg du kommer til å finne frem til den fila. Er ikke vanskeligere enn å.. ja, kom ikke på noe fornufti å si :D !

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...