Gå til innhold

guitarherotrommer problem, hihats funker ei


unserheld

Anbefalte innlegg

Hihatsene på guitarherotrommesettet funker ikke. De tre trommene nederst funker. Hver hihat har en 3,5mm jack hengende løst, og det er et ledig 3,5mm jackhøl i trommesettet, så jeg antar jeg mangler en ledning som skal gå fra hihatsene og inn i det ene hølet.

 

Men siden jeg ikke eier dette selv, bare har kjøpt det brukt til noen, har jeg det ikke her, men håper andre som eier rælet har peilelse på hva som er feil.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du har helt rett. Skal gå en ledning også inn i hver hihat. Har ikke trommesettet her nå men mener å huske at ledningen som skal inn i hihatene sitter på en måte fast i festene til selve hihatene. Når man kjøper nytt så skal man altså kun dytte ledningene inn i hihatene. Hvor den går derfra har jeg aldri hatt behov for å se etter.

Lenke til kommentar

Har nettopp vært og tatt en titt på trommesettet og ledningen går bare ned i festet til hihaten og blir borte så er vel koblet sammen et sted inne i selve ehh "trommebasen":p

 

jackinngangen over pedalinngangen er helt ledig hos meg og jeg husker ikke hva den skal brukes til.

 

Eneste løsningen jeg ser er å bytte kabelen helt fra basen eller prøve å finne de i festene og skjøte. Aldri drevet med slike kabler men bør vel gå med sukkerbit /scotchlock eller evt. lodding.

 

 

Deler til settet lønner seg å handle fra ebay, hvertfall derfra jeg handla ny hi-hat når den gamle tok kvelden.

Lenke til kommentar

hver hihat/cymbal har en kort ledning hengende ut fra seg. de er akkurat som 3.5mm jack (sånn som øretelefoner har på mp3spillere og cdspillere) men det er bare en 3.5mm jack inn i trommesettet... og de er begge for korte, bortsett fra den ene, men d hjelper ikke å koble inn en av dem,

Lenke til kommentar

Nei for de som du nevner henger vel ut på toppen? Altså akkurat der man fester hihaten? De skal inn i hver sin hihat. Og det skal være det eneste du trenger å koble. Så kan du gå inn i music studio på spillet og teste om du får noe liv i dem der. Hvis ikke så er enten hihatene ødelagte, eller det har skjedd noe med ledningene et eller annet sted.

 

Jeg ser nå at du kanskje ikke har sett at hver hi hatt har sitt eget lille hull rett på undersiden av seg? titt under nøye så ser du hvor det skal:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...