Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Har sittet å fundert om jeg skal kjøpe dette spillet, var rett før jeg bestilte det fra cdon helt til jeg fant ut at jeg skulle sjekke hva andre syns om det, multiplayer vis.

 

Det viser seg at dette er visst helt forferdelig, uten dedicated servere.

 

Er det ikke verdt det i hele tatt? Er det anderledes om man kjører det igjennom steam?

 

Takk for svar! :)

Endret av SargatH
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spillet var bra i begynnelsen.

Jævli mye rot om du skal spille med venner etter hva jeg har opplevd. Og jeg gikk lei av spillet etter 2 uker.. Fleste maps er dritt og gameplayet blir bare rot når det spammes airstrikes, choppers, heli gunners, AC130 etc, bunnyhoppere (ja, jeg hater dem), noobtubere, campere og hele dritten

Lenke til kommentar

Det er et helt greit spill, personlig syns jeg iwnet, host greiene er noe dritt, da jeg får minst 10 diverse errors hver gang jeg spiller... "Could not connect to host", "Could not migrate host", osv... En kveld tenkte jeg bare skulle starte opp MW2 å spille en rask runde på 10-15 minutt. 10-15 minutt senere satt jeg fremdeles i lobbyen mens iwnet prøvde å finne ett spill... enten så var det ikke nok folk, eller så greide ikke iwnet å sette to lobbyer sammen, eller så var det noe annet...

Når du derimot kommer inn i ett spill, så er det gøy. Alle de forskjellige killstreaksene som er i lufta samtidig og hele tiden, blir ganske plagsomme i lengden.

 

For å sammenligne med COD4.

Jeg har spilt ca 60 timer med MW2, og jeg gikk rimelig lei av spillet etter 50 timer. Jeg har spilt nærmere 750 timer med COD4, og jeg spiller det fortsatt mer en MW2 til daglig.

 

Mangelen på dedi servers trekker MW2 langt ned for min del...

Lenke til kommentar

Jeg har spilt siden det kom ut.

 

Jeg ble ganske sint på server systemet, men det gikk seg til. Da du kommer deg inn på en server er det forferdelig artig, men kun di første timene. Du kommer til og møte en FLOM av campere som syter over at folk cheater bare dem blir drept.

 

Må bare sitere en litt artig kommentar ifra MW2:

En camper sitter på 1 sted UANSETT hva, han blir drept på samme sted, og løper rett til samme sted.

Til slutt skjønte jeg at jeg alltid passer meg for det stedet han sitter på samme sted og jeg dreper han hele tiden på samme sted.

Det han kommer opp med er dette:

"F****ings cheater, wallhacker, how do you know i am there?"

 

Jeg spiller MW2 bare mindre og mindre pga dette og spiller COD4 mye mer enn MW2.

 

Men overlever du campere så anbefaler jeg spillet.

Endret av GeneN
Lenke til kommentar
Må bare sitere en litt artig kommentar ifra MW2:

En camper sitter på 1 sted UANSETT hva, han blir drept på samme sted, og løper rett til samme sted.

Til slutt skjønte jeg at jeg alltid passer meg for det stedet han sitter på samme sted og jeg dreper han hele tiden på samme sted.

Det han kommer opp med er dette:

"F****ings cheater, wallhacker, how do you know i am there?"

 

Men overlever du campere så anbefaler jeg spillet.

 

Sliter mye med lignende ting selv, community i dette spillet er helt rævkjørt, jeg har enda ikke møtt på en eneste hyggelig fyr.

Alt jeg hører er prepubertale fjortiser som whiner om ALT, om jeg stormer så er jeg noob, om jeg camper så må jeg brenne lenge i helvete, spiller man bra jukser man og må også da ende opp i nevnte sted, det er helt latterlig...

 

MEN, om du ikke har noe imot å lese hele verdens banneord slengt mot deg, "Could not connect to host" "Could not migitiate host" "unable to join game" og det faktum at ingen kan gjøre noe med folk som det ikke finnes fnugg av tvil om at bruker aimbot ( Alle som har sett en med dårlig aimbot vet at det ikke finnes tvil ) så er spillet i seg selv kjempemorsomt når man finner en digg host :)

 

Jeg kommer til å spille det til BF:BC2 kommer ut tenker jeg, da går det i søppla...

Lenke til kommentar

Helt kurant underholdning. Litt små maps med mye stress hvis man skal holde koken, men det fungerer godt i moderate doser(for "gamlinger" som meg). Cheatere har jeg sett, men på langt nær så mange som beskrives her. Nå har jeg riktig nok bare spilt en 30-40 timer.

 

Lægg har jeg ikke sett noe til bortsett fra i et par tilfeller. Hinsides irriterende når det plutselig skal byttes server mitt i noe som ikke bør avbrytes men det skjer forholdsvis sjeldent.

 

Slike spill domineres dessverre ofte av overhormonelle fjortiser uten vett og forstand så det må man regne med. Jeg har derimot aldri fått slengt noe dritt etter meg selv om jeg nå og da har bedrevet med det som av noen sikkert ville ha blitt beskrevet som tvilsomme stunts.

 

Definitivt verdt pengene og tidsfordrivet hvis du liker sjangeren, men alt for overhypet!

Singelplayer er etter min mening det beste ved spillet selv om det var alt for kort.

Lenke til kommentar

Single-player var i mine øyne ikke noe stort. Spec ops er kult hvis man spiller sammen med noen. Multi-player har sine klare svakheter (som nevnt over) , men jeg har allikevel spilt det ganske mye. Jeg angrer ikke på at jeg kjøpte det og jeg vil anbefale deg å gjøre det samme, men det kunne ha vært så utrolig mye bedre.

Lenke til kommentar

Multiplayer-delen kan deles inn i 2 deler, det som er selve spillet, og de som spiller det.

 

Når det gjelder selve spillet, så er det irriterende med stadige host migrations, men stort sett så har ikke jeg problemer hverken med å koble meg til hoster eller med lag. Ang. killstreak rewards, så synes jeg de er artige og nyvinnende. Klart det er irriterende når f.eks. en Harrier og to helikoptere suser rundt i luften over deg og skyter alle fiender (når de er sendt opp av fiender så klart, er de vennlige gjør det jo ingenting^^), men det er ikke noe jeg tenker så mye på. Jeg spilte ikke MW1 multiplayer så mye, men jeg synes MW2 er bedre enn MW1.

 

Når det gjelder spillerne, så er jeg delvis enig med det folk sier her. Det er MYE syting og sutring ute og går (noen hyggelige er det jo), og folk skyter fort ut med "cheater!". Opplevde det selv forrige uke. Dog, jeg forstår noen av dem, for like irriterende med folk som syter er folk som camper konstant og noob tubers (folk som bruker assault rifle med påmontert grenade launcher, hvis du ikke visste det :) )

 

Men alt i alt, bortsett fra en del skrikerunger (selv synes jeg at folk som klager er mer irriterende enn at det ikke finnes dedicated servers, som burde si litt) synes jeg dette er et meget artig spill, som jeg har spilt mye fra dagen det kom ut. Jeg vil anbefale deg å kjøpe det.

Endret av a-z
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...