Jump to content
Sign in to follow this  
Novec

Noiseblocker ACuP Silent II

Recommended Posts

Markedet flyter over av kjølere, og noen av dem kommer fra Noiseblocker. Firmaet har nylig vist oss et plexikabinett av utmerket kvalitet. Kan det samme sies om kjøleren NB-ACuP Silent II?

 

Les hele artikkelen

Share this post


Link to post

NB-ACuP Silent II yter like bra som silenttwin, og ved kun 17db, mot silenttwin sine 19(x2?) db. I tillegg så han man også muligheten til å kjøle skikkelig om man vil.. noe jeg absolutt ikke synes er noe minus.

Hvorfor får kjøleren 3/6 da når silentwin får 6/6?

Share this post


Link to post

Jeg skal la Espen svare mer inngående om Noiseblocker-kjøleren, men den store forskjellen er at Silent Twin ble testet for nesten et år siden - det har skjedd mye siden da. Hadde jeg testet Silent Twin nå tør jeg ikke si om den hadde fått noe særlig over en firer, bl.a. fordi den ikke er kraftig nok til å kjøle de betydelig varmere prosessorene vi har nå. Det har vi også fått bekreftet ved senere anledninger.

 

Forøvrig er ikke støyen lavere på denne kjøleren enn på Silent Twin tross spesifikasjonene. Finishen er også, etter hva jeg har forstått fra Espen, noe helt annet på Silent Twin, samt at festeklipset er vesentlig bedre.

 

Alt i alt er dette en kjøler helt midt på treet, representert best av en treer. Jeg vet at dette kan virke litt søkt, ettersom vi har kastet rundt oss med femmere og seksere siden tidenes litt utpå dagen. Vår nye karakterskala jobber ut fra tre som standard, og vil gjøre det inntil vi eventuelt deler opp i delkarakterer ved senere omlegginger.

Share this post


Link to post

Formann, silent twin testen er etyter min mening en real flopp, som ikke bør taes seriøst i forhold til ok.no, så denne ville jeg nok sett bort fra..

 

men tilbake til det jeg ville si: GRATULERER!! set virker for meg som om dere har slutta med snilismen når det gjelder produkt-testing, noe jeg og muligens enkelte andre er meget glade for.. det var en kjøler midt på treet, og derfor karakter deretter.

 

keep up the good work! :yes:

 

edit: novec: der var du lit for rask for meg...

Share this post


Link to post

Vil bare nevne at vi snart får en testbenk tilgjengelig, så vifteguidens framtid ser _lys_ ut! :)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...