Gå til innhold

[Løst]Hvordan blir man utestengt fra forumet?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hvordan blir man utestengt fra forumet og hvor lenge vil det vare? Snakker selvfølgelig ikke om å bli utestengt fra hele diskusjon.no men fra enkelte kategorier. Går det an?

For å tilføye det hernil uttaler, så tillater ikke programvaren for forumet per nå suspendere brukere fra enkelte kategorier. Blir man suspendert gjelder dette for hele forumet altså som helhet. Man blir således sjelden suspendert med det første, eller ved første regelbrudd om dette da ikke er av særs grov art. Man får som oftest noen sjanser før moderator eller administrator tar kontakt og fremlegger saken og at forandret atferd er ønskelig. Uønsket atferd i denne sammenheng tilsier at man bryter retningslinjene for forumet gjentatte ganger.

 

Når man er suspendert har man fortsatt leserettigheter, men man kan ikke benytte sin egen bruker. Det er ikke tillat å opprette ny bruker, mens suspensjon er iverksatt, dette vil i noen tilfeller medføre ytterligere suspensjon av hovedbruker. Man har også muligheten å blokkere muligheten for brukere og opprette innlegg, brukeren vil da fungere som normalt, men man får ikke opprettet tråder eller besvart de.

 

Grunnlag for dette blir gitt av den aktuelle administrator eller moderator. Alt dette står tydelig beskrevet i forumet sine rettningslijner, som alle skal lese og akseptere før de oppretter en bruker på forumet.

 

Når det er sagt så er ikke dette noe man utøver for moroskyld, men ved grove regelbrudd.

Lenke til kommentar

Når man er suspendert har man fortsatt leserettigheter, men man kan ikke benytte sin egen bruker.

Nå er vel strengt tatt dette umulig for mannen i gata. Cache må slettes og kaker kastes i søpla opptil flere ganger for at man skal kunne lese som normalt - ellers blir man bare møtt med et rosa-rødt felt som forteller deg at du er utestengt, uten noen mulighet til å logge ut fra din utestengte bruker.

 

EDIT: Quoten vil ikke virke

Endret av WheelMan
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...