Gå til innhold

Spillertråd - William Gallas


Prinz Poldi

Anbefalte innlegg

10. William Gallas

William-Gallas-001.jpg

 

Navn: William Éric Gallas

Draktnummer: 10

Kallenavn: Billy

Nasjonalitet: Frankrike

Fødselsdato: 17.09.1977

Fødested: Asnières, Frankrike

Posisjon: Midtstopper

Høyde: 183 cm

Overgang: Chelsea (bytte med Ashley Cole + £5M til Arsenal)

Kontrakt: 2010

Arsenal-debut: 09.09.2006 vs Middlesbrough

Tidligere klubber: Caen, Marseille, Chelsea

 

William Gallas ble kjøpt av Chelsea etter imponerende spill i den hjemlige ligaen. Den fysisk robuste og hurtige stopperen ble en suksess på Stanford Bridge, men etterhvert ble forholdet til ledelse og fans vanskelig, og han gikk til Arsenal i den berømte byttehandelen der Ashley Cole gikk motsatt vei. William Gallas fant seg fort til rette i Arsenal, og fikk kapteinsbindet etter en sesong, da Thierry Henry dro til Barcelona. Gallas er en person som kan være vanskelig å forholde seg til, og også i Arsenal oppsto det friksjon mellom han og spillergruppen. Etter et intervju der han kritiserte medspillere offentlig, ble han fratatt kapteinsbindet høsten 2008. Etter dette reiste William seg, og fremsto som en topp profesjonell på måten han handlet situasjonen. Han har fått en ny vår i tospann med Thomas Vermaelen, og nå jobber Arsenal med å signere han på en ny kontrakt.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Wenger considers breaking his own rules

 

Ja takk, Mr. Wenger! Hadde vært perfekt med en toårskontrakt for Billy. Han har vært strålende i lag med Vermaelen og i tillegg holdt seg skadefri overraskende lenge. Let's hope it continues.

 

Edit:

At West Ham on Sunday, he is half-injured with a muscular problem and the physios tell me he might not play but he comes in and tells me he can. When he is 50-50, he plays.

Gode holdninger har han også.

Endret av iRoman
Lenke til kommentar

Enig i alt du sier iRoman. Hvis du ser på hele 2009 vil jeg si at Billy var vår beste spiller. Han har også vist seg som en profesjonell spiller, og har tatt seg i kinnet på en imponerende måte etter at han mista bindet. Jeg synes han har blitt hånet ved å ikke fått kapteinsbindet denne sesongen, sånn som det har gått på rundgang. Alt annet enn å tilby han en lukrativ toårskontrakt er galskap. Får vi denne i boks er jeg fantastisk fornøyd med hvordan vi har fornyet kontrakter i år. Dog står det og faller det mye på denne, for denne er den viktigste.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Enig. Hadde vært en annen sak om ettårskontrakt-politikken gjald spillere over 34 år, eventuelt offensive spillere over 32 år. En spiller av Gallas' kaliber er mer enn god nok til å få en toårskontrakt etter min mening. Det er også veldig viktig å ha slike rutinerte spillere i stallen, bare se på Man Utd - de begynte vel ikke å gi Scholes og Giggs ettårsavtaler før de var rundt 33-34? Jeg vil også gå så langt som å si at mangel av spillere som er over 30 år er en stor grunn for at vi ikke har vunnet noe siden 2005. Vi burde f. eks. behandlet Pirés som United behandler Giggs.

Lenke til kommentar

Enig iRoman, men tror ikke Pires hadde passet inn i systemet vi har nå. Dog hadde vi kanskje ikke byttet til 4-3-3.

 

Forøvrig håper jeg Wenger gir Billy ny kontrakt. Så lenge Billy selv ønsker å bli. Mannen var meget god i dag. Taklingen på Ngog var sinnsyk.

 

Er et langt steg tilbake om Billy forsvinner til et annet lag fordi han ikke får 2 år. Vi trenger han hvertfall neste sesong mens vi introduserer en ny stopper for laget.

Endret av Benbjo
Lenke til kommentar
Tror ikke han går til Milan. Han har ingen grunn til det.

Si nå ikke det. Hadde Paddy noen grunn til å dra til Inter?

Nei, det var derfor han gikk til Juventus :p

 

Ontopic: Milan er akkurat nå en klubb i en gjenbyggningsfase, og ikke et sted man reiser for å vinne titler.

Og jeg tror eneste grunn til at Gallas vil stikke et annet sted er for å vinne noe, da går man ikke til Milan.

 

Men jeg mener det blir helt idiotisk av Wenger om han ikke skaffer Gallas på toårskontrakt.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Er nok kjørt mtp Gallas. Har han ikke til nå signert kontrakt så vil han ikke signere heller. Trenger ikke gå mange sesongene tilbake før vi så at nøyaktig det samme skjedde med Flamini. Uten kontrakt det sommeren, fikk skade og vi så han ikke igjen.

 

Blir meget overrasket dersom Gallas signerer ny kontrakt.

Lenke til kommentar

Synd å miste Gallas. Har vært helt utrolig denne sesongen, dog så synger han på siste vers og hadde vel trolig bare holdt et par sesonger til maks.

 

Hvis Gallas blir borte, så har ikke Wenger noe annet valg enn å kjøpe inn en klassestopper som passer sammen med Vermaelen. Men slik jeg ser det pdd. er det ingen åpenbare valg der ute. Bruno Alves? Mexes? Tja.. Subotic hadde vært et godt kjøp tror jeg, men personlig ville jeg helst hatt en mer erfaren stopper som backup hvis han ble hentet inn. (ikke Silvestre, Sol kan gjerne bli en sesong til).

Lenke til kommentar

Har ikke spesielt tro på Roma-overgang for Gallas. De slåss om CL-plass denne sesongen, men det er fortsatt mange kamper igjen av Serie A-sesongen, så alt kan skje. Etter et par samtaler med Giallorossi (brukeren her på forumet) har jeg også funnet ut at Roma neppe har råd til å tilby mer lønn enn det Arsenal for øyeblikket tilbyr, så han vil ikke få noen økonomisk fordel av en slik overgang. I følge London Evening Standard er han på en £80.000 p/uke kontrakt hos oss, og har fått tilbud om £60.000 over ett år, altså en lønnsdropp. Roma har et enda strammere budsjett enn oss, og i tillegg en svakere økonomi. Eneste fordelen av en Roma-overgang for Gallas er Ranieri-reunion.

 

Det jeg frykter er dog at Roma kun er starten på rykter. Flamini-ryktene startet med Juventus, men han endte til slutt i AC Milan. Ser for meg at noe lignende kan skje her. Men om han på død og liv skal til Serie A håper jeg han går til Roma, slik at vi kanskje får hentet Mexes, som har mistet sin faste plass. I følge Giallorossi passer han ikke inn i systemet til Ranieri og ville passet bedre i Premier League. Vermaelen - Mexes ville vært porno.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...