Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Ei jeg kjenner fikk i seg noe rart


stasomfaen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For meg høres det ut som ghb/gbl, ihvertfall hvis det var noe som var farlige å ta litt mye av det. En ghb dose rommer normalt sett ikke mer enn en colakork og 2 sender deg rett til sengs om du kan si det på den måten. En skal få i seg ganske mange piller for at det skal være direkte farlig med mindre det er opiater, subutex o.l

Lenke til kommentar
Du sier at Rohypnol får man ikke tak i, det har jeg vanskelig for å tro.

 

I dagens samfunn får man tak i det meste, sålenge man har penger.

 

Rohypnol finnes ikke lenger, på grunn av mye negativ omtale som blant annet voldtektsdop. Man kan derimot få tak i flunipam, som inneholder det samme virkestoffet som rohypnol, men dette er klassifisert som et A preparat og er så og si ikke eksisterende lenger på de illegale markedene.

Lenke til kommentar
Du kunne jo bestukket noen homofile til å gjøre det samme mot han, da hadde han fått smakt sin egen medisin.

Det er jo en god ide. ^^

 

EDIT: Men han som har gjort dette her kan ikke tenke særlig langt frem. Tror han virkelig at hvis han bare ikke sier hva som skjedde til henne, så går alt vekk?

Endret av Zeke
Lenke til kommentar
Har aldri funnet trøst hos mine foreldre. Forteller dem aldri ting om meg, sånn skal jeg holde det en god stund og.

 

Nei, det er greit nok det, men det er godt mulig denne jenta har det litt annerledes, og derfor synes jeg det er en idé å kanskje involvere foreldrene. Aner ikke hvor gamle disse er, men jeg tipper toppen 16, med tanke på skriveferdigheter, og når man er 16 +/- er det ganske greit å ha støtte fra en voksen når man opplever noe sånt.

Lenke til kommentar

Til du som spurte om hvor lenge hun hadde sovet; tror hu ca. fikk det i 2-tiden.. JEg er selv ikke sikker, for hu sa hu ikke huska noe selv, men husker hu skulle ut en liten tur og det var litt før 1. Deretter våknet hun rundt kl. 8.00.

 

Venter fortsatt svar : ( Svarer ikke noen steder, så er redd hun har fått negative svar og er veldig lei seg eller noe... Huff, håper hu snart ringer!

Lenke til kommentar

Jeg tror hun har fått med foreldrene til legen når hu tok blodprøver... Hu er ei fornuftig jente. Har skjedd mye verre med henne før og, derfor blir jeg ganske bekymra selv, for det kan ikke være godt! Føler jeg blir lei meg inni meg selv... Har ikke stor kjennskap til foreldrene hennes, men hu kommer på i løpet av kvelden/morgen, det vet jeg. Hu sa hu skulle svare meg før i dag.

Lenke til kommentar

Wow, så skummelt!

 

Søstra mi fikk noe i ølen sin tidligere i år, på en lokal pub. Hun måtte tisse da, så hu gikk bare på do. Plutselig så våkner hun mange timer etterpå, fortsatt på doet, men krølla rundt den. Hu hadde skikkelig vondt i hodet. Utestedet var stengt, men ingen hadde sjekket den opptatte doen hun var på. Heldigvis var hu godt kjent der så fikk kommet seg ut gjennom en nødluke, og ringte kjæresten. Alle hadde vært sykt redde. Samma greiene, tror det var rohypnol i bildet der og.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...