Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Acer aspire one A150, svart skjerm!


Anbefalte innlegg

Hepp.

 

Min Acer A150 har fungert utmerket i ett år, men da jeg i går skulle slå den på var skjermen svart. Jeg har prøvd å koble til en ekstern skjerm, da har tidligere bildet blitt duplikert automatisk under booting, og blitt flyttet til den eksterne skjermen automatisk ved tilkobling i win. Nå har jeg ikke bilde noen steder, så jeg vil tro at skjermkortet har tatt kvelden.

 

Det er vel ikke noe annet å gjøre enn å sende den inn på service? Jeg har vært inne i maskinen for å bytte minne tidligere, kan det føre til at garantien blir brutt? Jeg brøt ingen "warranty void if removed" segl, men jeg lurer på om jeg burde bytte tilbake til standardminnet før jeg sender den inn?

 

kthxbye

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Øh. Hvor lang garanti er det egentlig på slike feil? Jeg la inn S/N i acer sitt returskjema nå, og da stod det warranty expired (1 år), mens på xd.no sin returside står det 2 års garanti. Selv innbilte jeg meg at det var 3 år... Hva stemmer?

 

edit: takk for raskt svar serrghi!

Endret av super_kalle2
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...
]Har samma PCn... Det hadde akkurat gått 1år så ble skjermen svart :s garantien var utgått sa de til meg... En kompis av meg fikk samme problem rett etter meg!!! kan det vere ein feil på mange PCer??

 

Ja det står at det er 1 år garanti på "Acer Kunde Service Portal", men den er, som navnet understreker, direkte oversatt fra amerikans/engelsk.

 

Jeg fikk tilbake pc'en min for en ukes tid siden, det tok 2 uker fra jeg postet den til jeg fikk den tilbake. Helt grei service syns nå jeg...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+513

Samme med mobiltilefoner.. laget for å gå i stykker når garantien går ut slik at de skal tjene penger på at du kjøper nytt.

 

Dette er ikke det første tilfellet at noe går i stykker rett etter garantitiden.

Endret av Slettet+513
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...