Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Oppdaterte til windows 7, nå starter ikke pc


Anbefalte innlegg

Jeg har hatt samme problem tidligere, det endte med 3 uker på service. Fikk igjen maskina i går fra service. Da hadde den fått nytt skjermkort. Fikk da beskjed om å kjøre recovery siden den ikke bootet skikkelig. Så da formaterte jeg harddisk,la inn windows 7 og alt så bra ut. Helt til siste restart av innstilasjonen. Da bootet den opp til det kom: "Veryfing DMI pool......Update Success"

Der låste den seg totalt, så jeg lot den stå over natten, men ingenting mer skjedde. Så da prøvde jeg å skru den av og på med av knappen. Ved oppstart nå så er alt dødt, eneste som skjer er at vifter og sånn starter, kommer ikke inn i BIOS lenger heller. Alt er svart igjen, en dag etter service...

Maskinen det er snakk om er en Acer Aspire 5100 - XM77 med AMD Athlon 64x2 4600+,500Gb HDD,3Gb DDR II Ram,Geforce 9500GS

Noen som vet hva det kan være?

Det sitter sånne garanti klistremerker på den så jeg må eventuelt bryte garanti for og f.eks resette bios. Men det trodde ikke de i butikken hadde noe med problemet og gjøre uansett sa de.

Det er ekstremt irriterende at samme problem dukker opp dagen etter en 3 uker lang service,nettopp for og fikse problemet da.

Hvilke rettigheter har jeg her? Maskinen er under 2 år gammel. Er det samme som med mobil, 3 forsøk på og fikse feilen før jeg kan kreve ny?

 

Takker for hjelp! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...