Gå til innhold

Sniktitt: En verdig HD2-utfordrer?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Einar: Du bør rette opp i artikkelen din. Å påstå at den har 256 MB RAM som lagringsminne blir veldig dumt. Hvis du skal kalle RAM for noe, så må det være arbeidsminne, ikke lagringsminne. Jeg synes det er for mange journalister som blander minneuttrykkene.

 

Lagringsminnet i TG01 består av 512 MB ROM pluss minnekortplass.

 

HTC HD2 har forresten også 512 MB ROM.

Endret av Roadrunner7
Lenke til kommentar
Og at den er rask, kan vi skrive under på. Vi sammenlignet telefonen med HTC Touch HD og HTC Touch Pro 2 som begge har 528 MHz prosessor. Vi har ikke tenkt mye over at de sistnevnte telefonene er trege, men det gjør vi etter å ha prøvt TG01. Alt går nemlig lynraskt på TG01.

Hvilken firmware hadde telefonene dere kjørte? Nå er jo ytelsen relativt stor mellom de forskjellige firmware-versjonene, spesielt hvis man tar med custom firmware. Dermed blir det litt skummelt hvis man sammenlikner en telefon med optimalisert firmware mot en med ikke fullt så optimalisert firmware, og hevder at ytelsen er så vanvittig mye bedre.

 

Av lagringsminne har TG01 256 MB RAM, noe som er litt over halvparten av HTC HD2.

Som påpekt over her - hva mener du egentlig? Dersom den kun har 256 MB RAM er jo ikke akkurat det mye å skryte av.

 

Er også skeptisk til at batteriet bare er på 1Ah, mtp. hva andre telefoner har, og at denne har en god del større skjerm.

Endret av >Jonas<
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...