Gå til innhold

Uncharted 2, er det norsk tekst på dette?


balder

Anbefalte innlegg

Eg har nettopp kjøpt ein promo utgave av Uncharted 2 til PS3 og den som solgte meg dette påstår at det var likt det som selges i butikken. På dette spillet er det kun engelsk, tysk, italiensk, fransk tekst. No var Uncharted 1 norsk tekst på så eg synnes det er rart at det ikkje er norsk tekst på 2'eren.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har norsk tale på Rathcet & Clank som er kjøpt i Kanada, og coveret er til og med tilpasset Kanada med engelsk og fransk tekst, så det er jo rart at du ikke har norsk tekst. På spill som selges er det ofte samme innholdet selv om det er fra et annet land, da blu-ray har kapasitet til å lagre alt på samme disk og det er billigere enn å produserer flere forskjellige disker.

 

Jeg har og en promoutgave av Resistance II, og der er det hvertfall noen kosmetiske forskjellere, coveret er litt forskjellig og disken er ulik. Det er jo bare kosmetisk. Det kan være at det er noe forskjellig in game også, det vet jeg ikke. Så jeg tror heller at det at det er promoutgave muligens gjør at det ikke er norsk tekst på det.

 

Edit: Ja, det er norsk tekst på min versjon av Uncharted 2 og. Vanlig limited edition kjøpt i butikk.

Endret av Blodappelsin
Lenke til kommentar

Syns det er flott at teksten er Norsk på noen ps3 spill! Syns det skal ver valgfritt men må si det er digg! Tenkt deg rollespill eller fps spill så står det i questen hva du skal på Norsk! Mye bedre, Mye enklere!

 

Men talen bør ver engelsk men kan også ver valgfri da er det flere som kan spille spillet! :)

Lenke til kommentar

Ikke for å glemme at norske stemmen til Blake i R2 også var Humlesnurr i PS1-versjonen av HP og De Vises Stein, kudos til han som fant ut det.

 

Men problemet med oversettelse kommer på bekostning av alt som heter lingua franca. Man kan for eksempel ikke spørre om "avstandsspilling" på forumene til IGN eller Gamespot, så det er en grunn til at jeg holder min Spillstasjon 3 på engelsk.

Endret av S-r-ex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...