Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Skranglelyder ved sentrifugering


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Vi har en Siemens vaskemaskin med mating i front som lager skumle skranglelyder ved sentrifugering. Det høres nesten ut som maskinen skal bryte sammen.

 

Jeg har åpnet alle deksler jeg kan, sjekket lofilter osv. men finner ingenting. Tror kanskje det har kommet noe mellom trommel og det kammeret trommelen sitter i?

 

Det ser litt for komplisert ut å komme seg inn i kammeret der trommelen sitter. Noen som har råd/erfaringer?

Antagelig ikke verdt pengene med reparatør, så jeg tenkte å prøve selv. Kanskje. :roll:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Blir nok en del skruing viss det ikke er noe som ligger mellom vaske og vannbeholder. Ellers er det sjanser for lager på aksling i bakkant av trommel (bak bakdekslet på maskina) Eller det kan være innfestingen av ståltrommel på drivakslingen. Vet ikke hvordan den er på din maskin men ofte naglet fast til eker som er støpt på akslingen og som ligger mellom vannbeholder og ståltrommel. For å komme dit er det en del skruing og demontering av paneler slanger vekter osv. men det går utmerket ann viss man ikke har mer enn to tomlinger og viss man ikke har gjort det før, tar fortløpende med bilder slik at man ser hvordan ting er satt sammen før demontering. Ta ut støpsel og koble fra vanntilførsel før du begynner. Sette på verksted? Tja.............. Lykke til

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...