Gå til innhold

warcraft trenger en bilig plass der eg kan kjøpe


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Såvidt jeg har forstått baserer G2Play seg på å kjøpe inn CD-keys av distributørene billigst mulig, for så å selge disse CD-keyene videre til kundene. Grunnen til at de er så billig er at man kun får en CD-key. G2Play gir deg ingen muligheter til å laste ned installasjonsfilen til spillet. Så med mindre du får registrert CD-keyen på Steam (eller lignende tjenester), får låne installasjonsfilene av en venn, eller kan laste ned spillet fra spillutviklerens hjemmeside må du laste ned filene fra en torrentside eller lignende.

 

Prisen er selvfølgelig et godt argument for å handle hos G2Play, men så er det også argumenter for ikke å handle der. Enkelte utgivere liker ikke G2Play og andre serial key-butikker og svartelister gjerne serial keys derfra. Leste hvertfall om et eksempel på dette. Er bare å søke opp selv. Man kan heller ikke garantere at ingen bruker CD-keyen du kjøper. Når du kjøper denne forsvinner den jo ikke fra lageret til "butikken". CD-kyene de selger har de fysisk liggende i form av spill-covre med manualene etc. Dermed kan du risikere at G2Play selger din CD-key til andre enn deg. Leste også om en som hadde kjøpt en Warcraft III-key, hvorpå han opplevde at CD-keyen var ibruk av en bot som spammet reklame for G2Play på de ulike chat-kanalene i spillet.

 

Hvis jeg var deg ville jeg nok kjøpt fra "legitime" forhandlere. Best å kjøpe rett fra utvikler om det er mulig. Da sikrer du at mest mulig penger går rett til utgiver. Ellers finnes det nettbutikker som er relativt billige som for eksempel gamersgate.com.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...