Gå til innhold

Fjerne oppgavelinje i XP


V5R1X

Anbefalte innlegg

Finner ikke ut hvordan å fjerne oppgavelinja i Windows XP. Har rotet rundt i registry, samt googlet en hel del, men ingenting ser ut til å hjelpe. Er det virkelig så utrolig vanskelig å få bort denne? (Altså, ta den HELT bort, slik at den ikke synes noen gang etter oppstart.)

 

Noen som vet noe?

 

Takk for eventuell hjelp! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har mangen ganger hatt problemet at den ikke kommer opp.. Da har jeg noen ganger trykkt windowsknapp+e, og en gang faktisk lagt inn explorer i run katalogen i registeret. Skrivebordet ditt er nemlig et slags explorer vindu, oppgavelinja di inkludert. Lukk explorer i oppgavbehandlig.. ev fjern oppstarten av explorer kanskje?

Lenke til kommentar

Det kunne vært en løsning ja, men det eneste da er at Windows-knappen (som bringer meg til alle programmene) ikke virker. Det er vel kanskje slik at Oppgasvelinja "henger sammen" med menyen som spretter opp fra Oppgavelinja (når man bruker Windows-knappen), så derfor tenker jeg at man må fjerne synligheten av Oppgave-linja et sted.

 

Som sagt, har jeg vært inni registry og kikket, men uansett hvor mye jeg ødela så dukket Oppgavelija opp.

 

Har også brukt et program kalt Resource Hacker og redigert explorer.exe. Har klart å fjerne start-knappen ved å gjøre dette, men selve Oppgavelinja viser seg vanskelig å få bort.

 

Edit: Og når explorer.exe ikke kjører, forsvinner ikoner på skrivebordet...

Endret av J-Core
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...