Gå til innhold

Hjelp til mini pc. billig og grei


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Har ikke fulgt med på markedet så vet ikke helt hva jeg ser etter. Så jeg lurte på om noen opplyste og oppdaterte hoder her kunne gi meg et tips.

 

Pc'en skal brukes som en student pc. Til tekst behandling og internett surfing. Den må ha god batteri levetid og være av grei kvalitet. Går ut i fra at trådløst nett er standard på alle, men det må være med. Har et arbeidsjern fra før, så er ute etter grei pc til en billig penge.. Rundt 3000,-. Hvis noen mener det er bedre å legge på litt og få mye i utbytte er jeg åpen for det også..

 

På forhånd takk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Greier du deg med 10" skjerm, anbefaler jeg Lenovo S10-2. Ordinær S10 finnes imidlertid til redusert pris hos Netshop.no denne uken..

 

Har forøvrig svært gode erfaringer med ASUS EEE 1101.

Fantastisk design og stor LED skjerm (11,6 tommer) - Batteritiden er på fantastiske 9,5 timer (nærmer seg dette i praksis med god strømstyring også).. Tastaturet er større og bedre enn de fleste små maskinene jeg har prøvd :) Koster imidlertid 3680,- i skrivende stund, men etter min mening vel verdt pengene!

Lenke til kommentar

Ut i fra dine preferanser vil jeg nok anbefale samme pc som jeg skaffet meg her i forrige uke. Valget stod mellom Asus sin seashell 1101HA og Packard Bett Dot M - begge har 11,6" skjerm.

 

Jeg landet til slutt på Asus'en, mest på grunn av meget god batteritid. Det gjorde heller ikke noe at selve pc'ene har en meget pen design. Har ikke angret på valget, men har da heller ingen erfaringer med PB.

 

Specsmessig er det vel ikke noen super pc, men funker bra til normale oppgaver. Det som er positivt jfr. minibærbare med 10" skjerm, er jo at arbeidsflaten blir større på grunn av større skjermoppløsning 1366*768.

 

Ligger for øvrig noen erfaringer her.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...