Gå til innhold

Intel Core i7 umodent?


killertomato

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ser at det er noen som sier at Intel Core i7 er umodent, hva menes med det? På hvilken måte er det umodent? Bør jeg av den grunn heller satse på et kraftigt LGA 775 system framfor i7?

 

Hvor har du sett at noen har sagt at i7 er umodent? Menes det at det er for få programmer som støtter flere kjerner, eller at prosessoren ikkje er "moden"?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Ville så absolutt gått for i7 i forhold til 775... forholdsvis ganske mye kjappere med i7 og ddr3 enn hva ett 775 system gir. prismessig så er det ikke så alt for langt unna hverandre heller. Dessuten er i7 mye mer fremtidsrettet.

 

2 ting: Er det noen her som "oppgraderer" pc'en sine hoveddeler? dvs kjøper kjappere cpu ved senere anledning. Det er det ekstremt sjeldent jeg har gjort, bare 2 ganger har jeg byttet ut min prosessor med bedre å samme socket. Av kanskje 10 systemer på 10år. Så fremtidsrettet, hva legger du i at 1366 er mer fremtidsrettet enn 775?

 

Jeg ser i signaturen din at du har lagt ut mye penger for å få deg en i7 965, og dermed mener vel du uansett at dette var verdt det. Ser man fx på denne grafen så ser man at forskjellen ikke er så store, synes jeg. Sammenligner du eldre system med et 775/1156/1366 er forskjellen stor der.

Lenke til kommentar

det jeg mener er at 775 er en utgående socket. det vil antagelig ikke bli produsert flere typer cpu'er for denne socket'n, mens 1366 socket har mulighet for 6 kjernes 32nm cpu'er som kommer over nyåret. Og om forskjellen ikke er så alt for stor kan jo så være. Men vi er vel alle intr i litt ekstra vil jeg tro? Og om det prisen på 965 er verdt det er det absolutt ikke. Men nå må jeg vel si at prisen på datautstyr aldri er verdt pengene uansett. Men hadde jeg visst hvor gode oc 920 D0 cpu'ene er så hadde jeg nok godt for det den gangen jeg kjøpte den.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...