Gå til innhold

Vil ha reisefølge til tur jeg planlegger


VepsoO^^

Anbefalte innlegg

Hei hei alle sammen!

Jeg er en gutt på 20 år med stor reiselyst og en enda større eventyrlyst. De 2 siste årene har jeg reist Jorda Rundt to ganger alene, første gang i et halvt år og andre gangen i et år. I mellomtiden og før det har jeg jobbet som en idiot. Nå har jeg begynt på studier, men tror det egentlig ikke blir noe særlig av, så nå planlegger jeg neste tur istedenfor. Dette er hva jeg har planlagt sålangt:

(ca)17. juni - Fly Oslo - Tashkent (Usbekistan)

(ca) 19. juni - 09. juli - Reise Tashkent Til Teheran

- Fly til Calcutta i India

Rundt 15 juli - Starten av august - Reise Calcutta-Bhutan-Calcutta

10. august - 10. november - Reise rundt i India

10. november - 30.november - Bangladesh

Desember - Burma

Jul 2010 - Februar 2011 Kambodsja

Mars - Vietnam

April - Laos

Mai - Kambodsja

Juni/ Juli - Phillippinene

August - September - Kina

Oktober - Mongolia og Russland

Hjem

 

Som dere ser planene blir mere og mere difuse ettersom jo lenger ute i turen jeg kommer. Dette er egentlig bare et utkast. Turen starter (muligens) i juni 2010 og sluttes sen høst 2011. Jeg har regnet ut at turen vil koste et sted mellom 120 000 - 140 000 NOK, avhengig av hvor mye jeg klarer å spare opp. Det blir jo også litt billigere dersom jeg får reisefølge. så altså denne gangen kunne jeg godt tenke meg å ha noe å reise sammen med. Planene endrer jeg gjerne. Noen av disse landene har jeg vært i før. Ta gjerne kontakt

Endret av Om1kroN
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja. Jeg skrev at jeg hadde tenkt til å lande i Calcutta i ca midten av juli, da det er veldig varmt der som du nevner. Men som du kanskje ser så har jeg planer om å reise rett nordover mot Bhutan, med garantert stopp i blant annet Darjeeling underveis. Der oppe er jo temperaturen snillere.

 

Kina i August har du rett i at ikke er det optimale. Men som sagt, dette er bare en utkast til en plan :)

Lenke til kommentar

spennende tur, som hadde hvert spennende og blitt med på om eg ikke hadde hvert på egen reise da.

 

Men 120 - 140 000 norske kr på den turen høres meget mye ut, ingen av landene du skal til er spesielt dyre. har lest blogger til folk som har gjort nesten samme reise som du plannlegger til langt under halvparten av pengene.

 

 

uzbekistan gjennom turkmenistan til iran? turkmenistan er kjent som verdens vanskligste land og få visum til..

Lenke til kommentar

Ja vet at 120-140 k kanskje høres litt mye ut, men det er en total sum som inkluderer alt, altså har jeg regnet med reiseforsikring osv osv... Dessuten skal turen vare 15 mnd ++ altså blir det godt under 10 000 kr mnd som igjen tilsvarer under 100 kr dagen. Men som sagt turen er i planleggingsfasen og målet er å gjøre turen så billig som mulig.

 

Turkmenistan er vanskelig å få visum til ja, men det er et land jeg virkelig har lyst til å besøke.

 

Kan jo si at på mine to første turer brukte jeg første gang ca 60 k i 6 mnd og andre gangen ca 90 k i nesten 12mnd. Men da hadde jeg mange flyreiser.

 

Men akkurat hvor mye penger jeg kommer til å bruke denne gangen er jo litt usikkert, derfor er det best å være på den "sikre" sia, og det tror jeg den summen bør være for ca denne turen.

 

Uansett poenget med denne tråden er først og fremst å høre om noen kunne tenke seg å være med, kanskje ikke akkurat slik turen er lagt opp nå, men noe lignende.

Lenke til kommentar

Skal noe av samme greia selv, men da er det backpacking som gjelder. Dette gjør at en kan leve uhyre billig og oppleve ting på et helt annet nivå (tror og håper jeg da). Da skal jeg spare rundt 100k, og rett og slett backpacke så lenge jeg klarer sammen med kjæresten. Du er hjertelig velkommen til å bli med, og uansett ønsker jeg deg lykke til ;) Det er så gøy å lese om folk som satser alt og bare gjør det hjertet ROPER etter!

 

Oh, btw, dersom du er interessert - eller kunne tenke deg å dele noen reisehistorier eller gode tips - så sjekk gjerne denne tråden også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...