Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

mercedes med automat. kvalitet?


tsxpower

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er du på jakt etter sedan eller stasjonvogn?

Ting jeg kommer på i farten du bør sjekke er om bakrutene er tette på stasjonsvognen. Legg ned dekslene på begge sider og sjekk om den har fuktig skumgummi under ruta(kanskje lukter litt mugg også). Sjekk jekk punktene og hjulbuer for rust. Ta opp mattene på på passasjer og førersiden og sjekk under isolasjons skummet der kan det være fuktig. Rust opp under panser helt foran kan også forekomme. Alu-lista rundt vinduene på stasjonvognen kan irre. Det er også typisk med det bobler i overgangen mellom saccoplanken(platdekselet på døra) og døra.

Du har sikkert sjekka dette siden du bare spør om automat kassen, tenkte likevel det var fornuftig å nevne.

 

Har selv en 1994 mod E200T (S124) med automat, ting jeg har hørt at den kan begynne å slure mye. Har selv aldri opplevd dette. Mine erfaringer er at den tar allerede på tomgang og ruller framover lett uten å gi gass. I motsetning til w211 2005 modeller jeg har kjørt så kan man gi relativt mye gass i forhold dersom bare vil kjøre sakte på flat mark.

Girskiftene fra 1. til 2. kan være litt brå dersom man har mye gass.

 

Kan på det sterkeste anbefale en 124 modell. Fantastisk kjøremaskin som man kan sluke mil med. Og en drøm å parkere i forhold til min tidligere Golf 3 til tross for at den er MYE større. Om du vurdere bensin i stedet for diesel så ta kontakt. Se finnkode: 18844504. Selger grunnet mangel på AC, som ble kritisk i sommerferien:) Får du tak i en 93 mod eller nyere som er fri for rust så har du garantert en bil du lett klarer å nulle ut km telleren på. Vurdert å importere? 300 000km i tyskland er bedre enn 150 000 i norge.

 

Lykke til med kjøpet.

Lenke til kommentar

w124 fra før 93 ruller også langt, har selv en 300TE som godt og vell har trilla 900 tusen km! 92 mod.

 

er vel en 250 Diesel du har titta på? den er ufattelig treg, men en "evighetsmaskin".

4-trinns automatene til mercedes går langt og tåler mye juling, de litt nyere 5-trinns er det værre med! dårlige kasser som converteren begynner å slurre alt for mye på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...