Gå til innhold

Har min Sharp 32" BV8E tatt kvelden?


Anbefalte innlegg

Då eg kom tilbake frå kjøkkenet i stad var skjermen min heilt svart, ikkje bakgrunnslys, men heilt kolsvart.

 

Eg skrur det av og på, og så kjem det svart bakgrunnslys, men så forsvinn det igjen. Prøver igjen, og står klar for å skifte frå HDMI-inngongen til vanlege kanalar. Eg ser snø i 1 sekund før skjermen blir svart (igjen utan bakgrunnslys.) Det grøne lyset er på, og reagerer på trykk på fjernkontrollen.

 

Har den tatt kvelden ?

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Fant du ut av dette? Har samme problem. Må slå det av og på mange ganger. Har googlet problemet, en snakker om en jordingsfeil på et kretskort, som det er dårlig kontakt på. Ringte et service firma, de mente at det var en software oppgradering som måtte til :hmm:

Lenke til kommentar

Mitt tv en Sharp lc32sae1 er fire år gammel, så jeg fant ut at jeg ville prøve å fikse det selv (ingen garanti). Skrudde opp tv`en, gikk over alle koplinger og blåste bort støv. Skrudde ekstra over skruer og jordingspunkt og VOILA: Tv`en har ikke hatt noen problemer etter jeg skrudde det sammen igjen.

 

Men dersom du har garanti bør du vel benytte deg av den. Eller spandere en 1000 lapp på service. For min del ville jeg ikke bruke 1000 kr på service på dette TV, da du får bedre TV` er for under 3000 i dag

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...