Gå til innhold

Problemer med mosaikkbilder i CS4


Anbefalte innlegg

Hei,har problemer med at bildene jeg åpner i CS4 kommer opp som rene mosaikken og er helt ubrukbare, dette er en demoversjon som er lastet ned, men det har vært slik hele tiden. Har formatert maskinen og lastet ned på nytt uten at det hjelper.

Om noen har tips tar jeg gjerne imot den her eller på PM .

Kan nevne at om jeg bruker Elements 7 så er alt ok .

 

mvh. Snekker`n

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ikke noe med zoomingen å gjøre.

Når jeg tar et bilde i raw og åpner det i camera raw 5,4 er alt normalt. men når jeg så trykker "open image" og bildet åpnes i CS4 er bildet delt inn i 8 firkanter, hver av disse er så inndelt i 2 trekanter igjen. Den ene av disse trekantene inneholder en del av bildet,menst den andre inneholder kunn farver fra bildet.

Altså blir det totalt 16 trekanter hvor annenhver av disse inneholder tilfeldige deler av bildet, menst de andre inneholder kunn et fargespekter av bildet :wallbash:

Lenke til kommentar

Vil bare si at de funksjonene som følger med at opengl er aktivert er veldig kjekke når du har brukt det en stund. Har du oppdatert skjermkortdriveren? I og med at opengl var aktivert tyder det på at kortet er kapabelt til opengl, så jeg vil tro at det er driverproblemer som gjorde bildene blokkete. Om det ikke nytter å oppdatere driveren og problemet gjenoppstår om du aktiverer opengl igjen tror jeg du har et hardware problem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...