Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Bil stopper når tanken fylles full!


SSGXD

Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Jeg begynner med å si at jeg er ei jente som har NULL peiling når det gjelder bil, eneste som har med bilPLEIE å gjøre som jeg klarer selv er å fylle på spylevæske, peile olje og slike ting.

 

Jeg har en Peugeot 306, 1997 modell. Kjøpte bilen i fjord sommer, og den har ikke blitt mye brukt før nå nylig, da jeg først fikk sertifikatet i mai. Den har gått helt fint frem til nå nylig. Problemet er at dersom jeg kjører bilen nesten tom for bensin og deretter fyller full tank så er den et h******* å kjøre. Noe ganger trenger en ikke være nesten tom engang det er nok å fylle full tank. Den stopper dersom jeg trykker inn clutshen og bremser. Derfor kan jeg bare småfylle, noe som går an, men som er kjedelig.

 

Det som skjer når den stopper er at oljelampe og batterilampen lyser, også stopper den. For å starte den da må den ruses skikkelig, men motoren stopper neste gangen jeg trykker inn clutshen og bremser (noen ganger bare ved at jeg trykker inn clutshen for å gire). Det lyser en pære i dashbordet innimellom som indikerer en feil i innpumpningssystemet, tror jeg det var.

Det at jeg må ruse den for å få den igang igjen gjør jo at bilen blir VELDIG varm, og den sluker bensin. Bilen er helt umulig å kjøre på en trafikksikker måte, og det er bare å parkere den, men etter noen timer er den fin igjen.

 

Bilen må jo på verksted, men jeg har som sagt ikke peiling på hva dette kan være, derfor spør jeg her først, da det sikkert er noen som kan litt om bil her inne.

 

Jeg har egentlig bare to spørsmål.

1. Vet du hva dette kan skylles?

2. Hvor mye tror du dette kan koste og fikse dersom det er det du tror det er?

Endret av SSGXD
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det første du kan gjøre er å bytte bensinfilter. Det bruker på å være enkelt, og hvis du kjøper det på en bilrekvisitaforettning hvor de er litt serviceinnstilte kan det godt hende de hjelper deg med å bytte hvis det sitter lett tilgjengelig.

 

 

Kjør en motorrens og sug ut all bensinen. Det er sikkert noe dritt mellom motoren og tanken. Bare be de kjøre full rens av tanken

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...