Gå til innhold

Premier League 09/10


Latias

Anbefalte innlegg

Har dere United supportere gjort dere noen tanker om forslaget som kom her tidligere angående en felles protest med Liverpool supporterene mot de Amerikanske eierene klubbene har?

 

Jepsi Pepsi.

 

I utgangspunktet var jeg totalt 100% for en felles protest,ettersom det vil ryste grunnvollene i et fotball-europa som nesten baserer seg på kjente rivalries.Det vil/kan bli en protest som ikke går an å overse.

 

Men så leste jeg denne artikelen fra Republik of Mancuniaog da forstår jeg veldig godt hvis MUFC-fans ikke er så keen på hele opplegget.

Vi var i utgangspunktet ekstremt negative til hele Glazer-greia(glemmer ikke når United-Supporteren skrev at man burde boikotte alt som hadde med MUFC og gjøre..Jeg avsluttet medlemskapet mitt der..Guess they didnt see that one comin),mens Liverpool-fans trodde at di kom til å få ny stadion,et par nye titler i skapet osv.noe den artikkelen viser.

 

Det jeg egentlig prøver å si er at jeg er litt lunken til protesten,men tror absolutt det er gjennomførbart.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har jo egentlig ikke gjort meg opp en endelig beslutning, men kan jo kommentere artikkelen.

 

Det kan sikkert stemme mye som står i den, men blir det ikke veldig kortsiktet å la rivaliseringen sette en stopper for det som skulle være et felles mål? Om en skal tenke slik er det jo dødfødt å fremme forslaget felles protest, eller at man egentlig er for det i utgangspunktet.

 

Jeg tror ikke Liverpoolfansen ønsker miliarder av kroner rett på konto, stjerner i City/Chelsea stil og et eget harem til hver spiller.

Det vi trenger er et nytt stadion, og ja det trenger vi sårt. Skal vi bli stemplet som "lykkejegere" av Unitedfansen (ref artikkel) pga at vi trenger denne stadion?

Hvorfor skal det eventuellt stoppe en felles protest? Når nye eiere kommer inn og lover gull å grønne skoger, og det stikk motsatte skjer, så må det være lov å føle seg sviktet.

Lenke til kommentar

Jeg tror du misforstod utgangspunktet i artikkelen,guttorm.

Grunnen til at mange United-fans er lunkne til felles protester er at Liverpool-fansen så sitt snitt til å lage et stort poeng utav hele greia...Utrolig hvor mye di husker,for jeg hadde nesten helt glemt at Anfield sang "USA USA".

 

Og er du sikker på at dere ikke vil ha penger og stjerner på lik linje med City og Chelsea?

Dette bildet sier vel egentlig mer enn 1000 ord.

yanksout.jpg

 

Dubai in?Det er som å be om å selge sjela si,noe Glazer faktisk har greid å vedlikeholde til en viss grad.

 

Men,som sagt tidligere,en felles protest vil nok gjøre ting bedre enn verre vil jeg tro.Tenk for et bilde,et fullpakket OT synger "Yanks Out" og er på lag.Syns å huske at West Ham fansen sang noen av våre sanger under en kamp,pga di lå under ganske heftig.Men di har alltid vært en humoristisk gjeng.

Lenke til kommentar

Har en misstanke om at dette forslaget kom etter denne videoen: http://www.youtube.com/watch?v=1Rfihh4xrjU

 

De måtte ha med noen som kunne synge! :p

 

Ser poenget ditt angående USA USA, men det ligger mer nok mer rivalisering i det, en ren korttenkthet om du forstår hva jeg mener.

 

Det gjelder nok kansje ikke alle supportere, men ivertfall en del, inkludert meg.

Dubai er rettet direkte mot aktuell kjøper, uavhengig av hvor mye penger de har.

Selge sjela si, nja. Noen må vi ivertfall selge til, enten de heter det eller det. Dubai er jo snart et eneste stort konkursbo de også.

Det er ikke alt som er fælt med Hicks og co, de er veldig gode på markedsføringsdelen. Hadde de bare holdt løftene sine så hadde ting sett lysere ut.

Lenke til kommentar

Bridge orker ikke landslaget når Terry også er der

 

Forstår han godt. Litt synd er det jo, for han hadde fått plassen på laget (ettersom Ca$hley er skadet).

 

Hehe, minner meg om god gammel historie her fra bygda. Morten Fevang (Grenlands største player), hadde høvlet over dama til en Tollnes-spiller (Da de var i første divisjon, Skiensklubb). Like etterpå så var Fevang og noen kompiser ute på båttur på sommeren på skjærgården her. Det viste seg at Tollnes-spilleren var med på samme båt, siden det var en stor båt. Fevang får vite om dette da han er på båten, og når Tollnes-spilleren kommer på båten etterpå så har jo selvsagt Fevang total noia. Men det var ingenting å bry seg om, for det første Tollnes-spilleren sier når han kommer opp i båten er ;"Fevang, jeg vet du har pult dama mi, men jeg driter i det. :!:

Lenke til kommentar

Jeg verken tror eller håper Bridge får pipekonsert mot seg i dag. Man vet aldri med fotballsupportere, riktignok, men det hadde vært særdeles pinlig og forhåpentligvis får han isteden en god runde applaus - that goal mot Arsenal i CL-kvartfinalen gjør han fortjent til det!

Endret av Treblad
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...