Gå til innhold

En raskere >Team Losi 8ight-t bil


sigg92

Anbefalte innlegg

Hei. jeg har akkurat kjøpt meg en losi 8ight-t bil

 

http://shop.smallsize.no/product_info.php?...b8b8eb285227e67

 

og jeg lurer på om det er en måte til å få den bilen til å gå fortere? jeg har sjekka litt rundt å det ser ikke ut som om man for kjøpt 2 eller 3 gir kasse til den. men man får kjøpt spur drev som har mindre tenner og clutch bell som har mer tenner. etter mine beregninger så vil det gå fortere vis jeg kjøper spur drevet med minst tenner og clutch bell med mest tenner.

men det er jo ikke sikkert de passer sammen. vis noen kunne finne de som passa sammen hadde det vært fint. hels på www.hobbyland.no.

 

Takk for all hjelp.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Hvis du drever den opp må du tenke på et par ting:

 

1. Du må ha plass til å flytte motoren på festene for å få inn større tannhjul

2. Du vil nok få en merkbart dårligere aks

3. Hva slags motor er det som står i bilen? En vassere motor kunne kanskje vært noe

 

Har selv en HPI Savage 25 som jeg synest gikk alt for tregt. Dermed kjøpte jeg 3-trinns kasse (2 orginalt) og en RB 28 motor. Har blitt nødt til å skifte det meste i drivverket til heavy duty deler siden motoren vrei alt i stykker. Så hvis du kjøper ny motor en eller annen gang så må du tenke på om drivverket er laget kraftig nok.

 

Og dessuten så er det ikke meningen å ha gir på truggy biler ettersom de blir mest brukt i løp på grusbaner. De er jo egentlig laget mest til sånt. Dermed er det ikke et alternativ med gir ettersom det er så masse hopp og humper i banene at du bare ville giret opp og ned hele tiden.

 

Jeg kjenner en som hadde en Schumacher Havoc. Den hadde en 28 motor originalt og han skiftet også motor en gang siden han kjørte den i stykker. Men den var drevet til 80kmt og ett gir og jeg FLEKTE han med min helt originale Savage 25. Jeg hadde 2-trinns kasse den gangen og en mye større og tyngre bil enn han. Selvfølgelig tok han meg igjen på toppfart og når hans motor begynte å få litt turtall, men i praksis så skjedde det nesten aldri siden det ikke fantes strekninger som var lange nok til at han fikk noe særlig mer enn 70-80% av toppfarten sin.

 

Vi kjørte stort sett på en motorcross bane og der er jo noenlunde samme forhold som en rc grusbane, men i større skala så klart.

 

Så ergo er det veldig vanskelig å få mer toppfart på truggyer uten at det går utover aksen med mindre du gjør noe drastisk. Du kunne spurt deg for om hva bilen din tåler og kanskje kjøpt deg en 32 motor (for å få mer moment) og drevet opp bilen litt. Du kan jo spør noen om det i det hele tatt fins 2 trinns gir til bilen din.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...