Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Har jeg for høye krav til jenter?


Anbefalte innlegg

Heisann,

 

Det har seg slik nå at jeg har blitt dumpet av min kjære samboer. Vi var sammen i nesten 2 år. Okei, greit nok. Jeg begynte faktisk å bli litt lei selv. Så jeg tar det ikke så altfor tungt.

 

Men greia er at jeg har begynt å sjekke litt på markedet igjen. Men jeg klarer aldri å finne noen som passer meg! Enten røyker de, ellers så er fest "livet", eller for lat til å gidde å trene osv.

 

Burde jeg senke kravene? Vil jeg kunne være sammen med noen som ikke trener og i verste fall røyker? Selv om jeg sykelig opptatt av det å være sunn og holde seg ung lengst mulig?

 

Jeg er redd for at jeg må forandre meg selv for å kunne være sammen med en jente igjen, det føles i ihvertfall slik. Samboeren min var i ihvertfall gjensidig. Og det savner jeg :(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tviler på at noen vil score på alle krav samtidig, men man kan jo alltids forandres :) Det vil si at når dere evt blir kjent så kanskje jenta forandrer seg etter hvordan du liker det, eller motsatt. Kan også være at dere greier å leve fint sammen selv om ikke alle dine krav matcher 100% :)

Lenke til kommentar

Du trenger nok ikke å senke kravene dine. Det er bare at du ikke har møtt jenta som innfrir de enda. :)

Alle forhold er give-and-take, så noen av kravene må du nok fire bittelitt på, men ikke mer enn at det gir en liten sund irritasjon.

 

Det finner haugevis av jenter der ute, og jeg nekter å tro at din eks-samboer er den eneste der ute som innfrir kravene dine. :)

Lenke til kommentar

Synes dette hørtes ut som rimelig krav jeg.

 

Kan ikke se at det skal være vanskelig å finne en jente som trener litt, er relativt sunn og ikke fester hele tiden. Men så ligger det vel enkelte andre krav også, som gjør at nåløyet for å komme gjennom blir mindre.

 

Bare ta deg litt tid, så skal du nok se at du finner en jente som i det minste oppfyller en del av kravene dine. Men det er jo som andre sier her, ikke ltt å finne noen du blir 100% fornøyd med. Noe kan jo forandres på, som trening, røyking etc, men ellers er det du som må gi litt etter.

Lenke til kommentar
Takker for svar folkens. Det føles litt bedre allerede ;)

 

Jasså Myngo? Ingen i Trondheims området? ;)

 

 

Hehe, da du må nok belage deg på en reise nedover til Oslo, my friend...Jeg er uansett ganske sikker på at det finnes gode, sunne, ordentlige, vakre jenter i Trondheim også!

 

Ønsker deg masse lykke til! :w00t:

Lenke til kommentar

Tenkte jeg skulle svare litt tidligere. Men nå ser jeg at du har redigert innlegget ditt Mynotir :p Helsefreak er akkurat det jeg trenger. For det er jeg selv :)

 

Myngo: Blir nok i lengste laget. Begynner på ny skole til høsten, så da ordnet det seg sikkert! Men er savnet av å ha noen som er verst. Jeg må liksom bo til min far! Pga at jeg ble hivd på hue og ræva ut. Hybel er i boks, men kan ikke flytte dit før ut i august.

 

Måtte bare få ut litt :)

Lenke til kommentar

Du har ikke noen spesielt høye krav, har mange av de samme kravene selv og har ingen problemer med å finne fine jenter. Du må bare lete på riktig sted. Hvis du vil finne en sunn og skikkelig jente, så er det gjerne ikke på byen du leter, dra på et idrettsarrengement e.l.

Lenke til kommentar

Takker folkens. Det hjelper på for jeg føler meg totalt lost.

 

Men som du sier Niks så leter jeg nok på feil plass. Jeg begynner på ny skole som sagt til høste, forhåpentligvis er det mulig å finne noe der.

 

At jenta har litt moralske prinsipper er også et krav jeg kan tilføye :) Da tenker jeg liksom at hun ikke skal kle av seg og strippe på bordet fremfor alle på festen. Slike "vaner" henger ofte igjen i et evt forhold og da blir det bare masse sjalusi og drama fra min side..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...