Gå til innhold

Californication - Alle sesonger (USA-sendetid) Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg trodde det var åpenbart.

 

Men jeg ser liksom ikke grunnen til at Showtime skal drive å tulle med Californication på den måten med å utsette sesongen til våren. Serien fikk sine største seertall i kombinasjon med House of Lies og Shameless. Hvorfor skal dem tulle med noe som fungerer, å legge inn Episodes som de i grunn kunne ha sendt en annen helgedag.

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...
  • 4 måneder senere...
  • 2 uker senere...

Synes egentlig forrige sesong var litt miks mellom ok og kjedelig oppsummert. Synes serien har nå klart å liksom kommet seg opp fra en liten kræsj som Weeds og Dexter ikke klarte på slutten av andre Showtime-serier. De nye karakterene spesielt fungerer bedre enn hva Faith og Atticus Fetch gjorde i fjor. Spesielt liker jeg Levon som er en ganske grei kombinasjon av Hank og Charlie nærmest.

Endret av Maury
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Helt ok seriefinale. Ikke så dårlig som jeg trodde den skulle være, men grei nok. Sesongen har ikke vært så bra generelt, men jeg har ledd smått og den har vært bedre underholdning enn flere andre sesonger av serien. Synes også lite Becca har fungert bra, selv om jeg likte å se henne tilbake i de to siste episodene i en liten del. Bra at sesongfinalen ikke heller var så stor fan-service å ga oss mest mulig karakterer fra de tidligere sesongene, og bare de nødvendige som sesongfinalen.

 

Skulle kanskje ønske at vi så Lew Ashby en gang, Callum Ketih Rennie har vært favorittkarakteren min av karakterer med en historie en hel sesong.

 

Fint å se at David Duchovny går tilbake i en etterforsker-rolle i miniserien Aquarius rundt Charles Manson. Håper det er verdt å sjekke ut, selv om det er nettverks-TV.

Lenke til kommentar

Lurer litt på hva forfatternes hensikt med å bringe Levon inn i den siste sesongen var. Vi har jo visst fra starten av, at til tross for en del åpenbare mangler som far, så har han hatt stor kjærlighet til Becca. Så skjønner liksom ikke helt hva de ville med å vise presentere oss for et nytt barn av Hank.

Lenke til kommentar

Lurer på om det egentlig var meningen at Levon skulle ha en mer betydelig rolle i sesong 8 for annet enn bare humor. Hun som spilte dattra skulle jo visstnok egentlig forlate serien i fjor, men ble med i noen par episoder denne sesongen samtidig som hun drev med Hemlock Grove. Levon kunne kanskje ha skjerpet seg å blitt litt mer voksen i sesong 8.

 

At Californication ikke fikk en sesong til var kanskje litt uforventa, med tanke på at serien gikk så bra den gjorde ved siden av Shameless og House of Lies. Serien ble ferdig innspilt på lik linje med House of Lies og Shameless lenge før premieren, men Showtime ombestemte seg å tok inn Episodes istedenfor.

 

Showtime kunne hatt Californication i ihvertfall en sesong til etter sesong 7 uten at de skulle ha lidd av det økonomisk. Utifra hva som ble sagt i fjor når Faith-spinoffen ikke gikk videre etter serien så ville også produsentene kjøre serien i noen par sesonger til, ikke bare 1 sesong til. Måten historien slutta på med at moren til Levon ble sammen med sjefsprodusenten til Santa Monica Cop og vi så Levon etterpå ha en god tone med jenta virka ikke som slutten ihvertfall Levon serien hadde i øyet.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...