Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Om det å miste en far, forstå selvmord og div annet...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Men jeg ser en glad person ved det bålet. En person som har forsonet seg med Gud, skjebnen eller hva nå enn han trodde på.

 

Det tror jeg og, jeg tror en person som har slitt med noe over tid vil finne glede i å endelig finne en løsning og i å vite at problemene snart er over. Mistet selv en fetter til selvmord en lørdagskveld tidligere i år, og de som snakket med han tidligere på dagen og dagene før sa at han hadde vært kjempeglad og at kjeften gikk i ett.. Uten at jeg vet, virker det på meg som om han hadde bestemt seg noen dager i forveien og ventet til damen var på jobb på lørdagskvelden for å være alene. Derimot tror jeg ikke at de som gjør det i affekt, og sannsynligvis ikke hadde tatt livet sitt kort tid senere, har det godt de siste øyeblikkene av livet sitt.

 

Trist at du mistet faren din, men det virker som om du takler det.

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
Gjest Guest_nattevakt_*

En veldig sterk historie, og utrolig flott skrevet!

Jeg har vært borti mange selvmord (siden jeg jobber med det) og det er mange forskjellige opplevelser rundt dette. Måten du har taklet det på synes jeg er vanvittig flott. Du burde nesten ha skrevet bok eller holdt foredrag for andre i samme situasjon.

 

Jeg har selv mistet faren min, han var 54 år.. så jeg vet litt om sorgen.. Du har mange fine tanker rundt hans død synes jeg.. og jeg blir veldig rørt av hvordan du snakker om han på.. høres ut som han var en fantastisk flott mann:)

 

Takk for at du delte :)

Lenke til kommentar

Rørende...

 

Jeg ser fortsatt for meg pappa der han sitter ved bålet den varme sommernatta. Han var full, med pipen sin tent i munnen.

 

Men jeg ser en glad person ved det bålet. En person som har forsonet seg med Gud, skjebnen eller hva nå enn han trodde på. Som ikke-religiös er det vanskelig for meg å si hva det var, men noe var det.

 

Det du fortalte der kommer jeg til å huske... lenge... :cry:

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...