Gå til innhold

Kopiere spill fra windows til mac?


Anbefalte innlegg

Er det mulig å bare kopiere spillet WoW fra min stasjonære windows vista til min nye Macbook pro? Tenkte kanskje det gikk ann å bruke min ipod til dette? Eller kan man dele filer slik som man kan med windows, og kopiere derifra?

 

ANER ikke hvor man legger folderen heller for den del inne på macen..

Jeg er en rimelig fersk mac bruker, så litt hjelp til dette hadde vært fint :) Er litt stress å laste ned alt på nytt, har ikke verdens beste internett..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Du gjør nok lurest i å bare installere WoW fra bunnen av.

 

Å kopiere et spill fra OS til OS er ikke så lurt, hvertfall ikke når du er så fersk på Mac. Så vidt jeg vet er det også umulig.

 

Jo, men tingen er at min vennine hun hadde en ekstern hardisk. Hun kunne bare bytte OS lett, med å bare å ha spillet på den eksterne hardisken. Spilte ingen rolle om det var en mac eller en windows. Spillet som var på den eksterne hardisken funket like fint på begge OSene.

 

Så, da skal det vel bare være å kopiere spillet? Istedet for å ha det på en ekstern hardisk? Må vel være det samme..

Endret av Majsna
Lenke til kommentar

OSX vil ikke kunne kjøre en windowsinstallasjon av WoW (ikke bra ihvertfall, mulig man kan emulere seg frem med Darwine), Mac-versjonen har en egen installasjon. Vi kan ikke si noe om venninen din sitt oppsett for å spille spill i to forskjellige operativsystem, så snakk med henne om det isåfall.

Lenke til kommentar

Da vil jeg tro det skal virke å bare kopiere det rett over.

 

Trodde ikke Mac håndterte DLL og exe filer i noen særlig grad, men nå er ikke jeg noen Mac bruker heller.

 

Da ville jeg bare kopiert det over i en ny mappe på Macen. Spiller vel liten rolle hvor det er, men du har vel en home mappe du kan legge det i?

Lenke til kommentar

Jeg trodde ikke heller at det gikk ann, før jeg så at hun kunne bare kopiere over wow folderen på sin eksterne hardisk plugge den inn i en mac og spille, og dermed bare ta med den eksterne hardisken når hun skulle på besøk, og plugge den rett inn i en windows og spille der også, uten noe stress. Og dette var jo snakk om den første generasjonen av macbook, den hvite.

 

Som sagt, det vil ta DAGER å laste ned hele wow med patcher og alt -.-

 

Ingen som har noe svar med det å dele mapper via nettverket via Windows og mac? Kan jo forsåvidt tømme ipoden min for musikk og føre over via den, men ja.. hadde vært lettere å dele xD Men men..

Lenke til kommentar

Har funnet ut hvordan jeg deler filer, holder på å overføre wow akkurat nå.. Får se om MANGE timer om det funker eller ikke :p Spennende..

 

 

 

ingen mulighet for at vennina di har to forskjellige instalasjoner av wow på den eksterne disken hennes da? Mac OS X kan ikke kjøre .exe filer, og ellers er oppbyggningen en del forskjellig hva angår instalasjon og slikt på mac OS X kontra windows

 

I så fall må man ha installert begge versjoner med en gang? For som sagt, hun har INGEN problem med å bytte OS. Men ja, skal prøve nå, så får jeg se om det går eller ikke :p

Lenke til kommentar

Den er grei, ser fram til og se hvordan det går, mulig det ligger to sett med kjørbare filer i instalasjonen, altså at du ved windows kjører .exe fil, og ved mac os x kjøre en annen fil, men at begge bruker reste av filene, slik at instalasjonen egentlig er lik, men at du bruker forskjellig kjørbarefiler.

 

Gi beskjed om resultat;)

Lenke til kommentar

om hun kjører virituelt, vil jo ytelsen gå en del ned i forhold til kjøre wow rett på jernet, ellers kan de være mulig og kjøre virituelt, men da ville e heller anbefalt en mac instalasjon, for enkelhetens skyld og for ytelsens skyld.

 

Viritual Box eller hva det heter, se http://mac1.no/ , de har akkurat ein sak om de forskjellige viritualiserings programmene.

Lenke til kommentar

Neei, ingen bootcamp nei. Aner ikke jeg, synes selv det var helt fantastisk xD

Men, snakka med henne nå nettopp, og hun sa at hun kjøpte seg bare en vanlig ekstern hardisk. MEN at hun dro over wow folderen fra macen, men at den funker like fint til windows som den gjør på hennes macbook.. Tror hun, hun husket ikke helt hvilken hun installerte programet på, hvilken OS liksom. Men uansett, det spillet som ligger på den hardisken funker på begge. Men, ja, jeg vil se om det går snart :p Regner med at det blir ferdig kopiert i natt. 15gb som skal kopieres, så tar litt tid :p

Lenke til kommentar

Hmm.. DET funka ikke. xD Forstår ikke hvordan hun fikk det til.. Jaja, har nesten lasta ned hele wow på nytt nå xD Tar bare et døgn. Haha..

 

Men, den gode tingen er jo så klart at jeg kan bare kopiere min addon folder :D Slippwe jeg i allefall å styre med å få tak i alle mine addons.

Dog, jeg har lest mange steder at det skal være mulig å kopiere patchene.. Ikke noe jeg har orket å bry mitt hodet med xD Laster ned alt så er jeg ferdig med det :p Er spent på hvordan ytelsen vil bli..

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...