Gå til innhold

Sony DCR-TRV80 og Telebutikken?


Anbefalte innlegg

Hallo

Jeg er 99% sikker på at jeg kommer til å kjøpe et Sony DCR-TRV80. Kameraet ser ut til å passe til mitt behov med mest familefilming og kanskje litt annet. Ikke minst ser det ut til å ha gode egenskaper i vanlig rombelysning pga en stor chip (1/3,7").

 

Jeg ser at Telebutikken ligger 1000 - 1500 kr under alle andre mht priser. Har noen erfaringer med Telebutikken? Hvordan er de mht service? Svarer de på telefonen? Fungerer returordningen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg bestilte et Sony TRV950 fredag fra Telebutikken. Prisen var helt utrolig: 16.900. I forrige uke var jeg innom to butikker i Oslo, og de skulle ha 23.200 og 23.000!!! Overraskelsen var stor da kameraet ble levert på døren alt mandag. Rask og bra service. Og siden det er 14 dagers angrefrist, så er det jo ingen fare. Men sålangt ser alt bra ut etter oppakking og de første testene.

NB: Jeg bestilte også 5 kassetter som de andre nettbutikkene skulle ha 190 pr. stk. for. Telebutikken tar 120 for de samme!

Lenke til kommentar

Men det er jo DYRERE der enn hos Telebutikken, i alle fall på de modellene jeg sjekket, bla. TRV950! Og TRV80 har de ikke på listen. Da er det vel enklere (og ikke minst TRYGGERE pga. angrefristen) å kjøpe i Norge?

Lenke til kommentar

Jeg så noen billigere ting der også JVC GR-DVP7 til 6400,- med frakt og moms blir det vel 8500,- til slutt og det er 4000,- kroner billigere enn hos xd.no! Ikke lite!

 

Leste også i "General Terms and Conditions of Business" at du har 14 dagers returrett der også.

 

Om Telebutikken.no så tenker jeg at de har vært på nett hvertfall et år (som jeg har vært obs på dem), så noen døgnflue er de ikke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...