Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

ødelagt hardware eller driverfeil?


Anbefalte innlegg

Jeg er drit lei rett og slett. Bygde meg ny pc etter konfen. Hadde tenkt åbruke det gamle skjermkortet mitt, men det passet ikke i det nye hovedkortet. En jeg kjenner hadde nylig oppgradert pcn sin så jeg fikk hans gamle skjermkort. Radeon 2900. Det funka helt fint i begynnelsen. Plutselig begynte skjermen min og bli svart. Pcn var på og funka normalt, men skjermen ble bare borte. Senere fikk jeg grafikk problemer i wow(mye streker og farger som jeg fikk fiksa), derreter i cs (spillet frøs, så ble skjermen svart og pcn hang seg opp)Så hver gang jeg starter opp pcn er det blå små streker over hele skjermen. Jeg reformaterte hele pcn. Kortet funka noen dager før det skjedde igjen. Bare at jeg mista skjermen med engang, kunne ikke bruke pcn. Jeg fikk starta i sikkerhetsmodus og fjerna driveren. Da funker pcn. Jeg kan jo ikke spille noen ting, men pcn er iallefall på.

 

Kan det være driverfeil/ hardware feil? Er det mulig å fikse såfall.. Om ikke skal jeg prøve kundeservice eller bare kjøpe nytt kort? Jeg er btw ikke 100% sikker på at det er 2900, siden jeg ikke har noen eske eller drivere. Kun kortet, men stoler da på han jeg fikk det av.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det funka jo før og skal være rett satt i . Kan jo prøve å sette det inn på nytt. Skal på The convention (lokalt lan) til høsten og tenker jeg kjøper nytt skjermkort til da om jeg ikke får dette til å virke, siden jeg har litt smått med penger. såfall noen tips til en prisklasse mellom 1000-1500 ?

Endret av Mongotryne
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...